View Single Post
  #4383 (permalink)  
Vechi 31 oct 2011, 09:00:47
feelix's Avatar
feelix feelix este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 16 oct 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 47
Date: 173cm, 67kg
Mesaje: 5.228
Aprecieri acordate: 2.791
Am fost apreciat(a) de 2.518 ori in 916 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 09

Citat:
Anterior postat de david Vezi mesajul
Buna dimi.Sunt obosita dar am si foarte multa treaba ,4 masini de spalat ,curatenie ,dar acum beau cafeaua cu voi .La munte a fost frumos dar foarte obosita caci am fost cu tot cu ala mic si nu prea m-am relaxat de acum ramane acasa.S-a renuntat la purcelul facut la protap si au luat unul mare de vreo 90 de kilo si s-au facut bucate traditionale ,toate grase,am mancat putin din toate nu aveai ce sa mananci SANATOS,ce era verde ,se gasea la mine in farfuriesi muraturi multe am mancat .La kilo stau bine cu 500g mai mult dar nu am avut iesire de vineri dimi si acum de dimi foarte putin asa ca de azi sport si voi tine ziua de fructe sa detoxific putin organismul ca ma simt grea de la carnea de porc.O zi frumoasa
BUna dimi Vidia !
Iesirile cu copiii mici sunt grele. Eu nu prea plec cu ei pt ca imi este greu. Cand o sa mai creasca o sa fie altfel. Noi concediile le petrecem la mine la tara , cu curte mare , aer curat si multi nepoti care se joaca cu copilasii mei.
O zi frumoasa si cat mai multe kilograme date jos!
__________________

feelix, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2106 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1589 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1590 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]