View Single Post
  #4386 (permalink)  
Vechi 23 mar 2011, 19:47:59
orhidee's Avatar
orhidee orhidee este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 13 sep 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 163cm
Mesaje: 11.853
Aprecieri acordate: 6.086
Am fost apreciat(a) de 10.899 ori in 5.679 mesaje
Smile Re: Jurnal de slabit Cl@udi - Rina's 90

Citat:
Anterior postat de frumoasa Vezi mesajul
M-as bucura sa clocesti si tu un atkins mic
stii ca nu sunt fan carne, dar au trecut 2 zile si ma descurc foarte bine, nu sufar deloc de foame desi nu mananc prea mult, dar proteinele sunt consistente, mananc in felul urmator: la ora 11 ceva brinzica eventual cu putin muschi file, pe la 1 si ceva beau jumatate litru de supa (adica apa in care a fiert carnea), pe la 3.30 mai pap un ou cu ceva brinzica si apoi pe la 7 inca o tura de diverse combinatii, fie numai brinzeturi, fie si ceva carnita, mai peste vreo ora mai beau jumate de litru de supa si apoi inainte sa ma culc un ceai rosu antiadipost. ce e mai interesant e ca inca nu am deloc pofte de nimic inafara de ce mananc, ceea ce mi se pare grozav, sigur vor aparea dupa o saptamana de mincat doar proteine, dar deocamdata is ok.
Cura asta nu e greu de tinut nici cind esti f ocupat, poti si pe la firme sa iti iei de exmplu niste perlute de brinza cu tine sau alte chestii de genu asta. Ce zici, te-am convins?
Frumoasa, ai ghicit... dupa ce am clocit vreo doua zile... a iesit un Atkins de toata frumusetea... blond si cu ochii albastrii... Maine il cantaresc... sa vad cat are ... Oricum dupa ziua cumnatei mele... inca 2 kg s-au pus sigur... am asa un talent sa le lipesc! Dar nici eu nu m-am abtinut de la nimic... Am lasat sec...
Pana la Paste nu mai am nicio aniversare...
__________________
jurnal slabit orhidee
"Dacă te-ai saturat sa o iei de la început, încetează sa mai renunți."



orhidee, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. orhidee, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].