Subiect: Jurnal Rallara
View Single Post
  #4391 (permalink)  
Vechi 26 nov 2012, 15:45:07
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Jurnal Rallara

Citat:
Anterior postat de Rallara Vezi mesajul


Dienut scump

Ce pacat ca stai asa de rau cu timpul... ma gandeam in timp ce imi faceam masajul ca ce bine ar fi sa gasesti si tu timp sa iti faci umpicut... si stii ce mai ajuta la celul mult? apa... si stiu ca nu poti bea pra multa la servici... of...

A, si inca o chestiuta... referiotoare la cantar duminica... asa mi de frica sa nu ne dezamageasca pe una dintre noi si sa nu cumva sa nu ne ducem la capat planul... nu se va intampla asta, asa? Pentru ca am cautat putin pe net ce rezultate au avut si alte fete cu Shred, si la cantar nu s-a vazut mare lucru, 2 kg pe luna la unele... deci indiferent ce se intampla, nu vreau nimic sa ne opreasca, pentru ca clar vom arata mai bine in timp... ca zice cantarul de bine, ca nu!

Si da, si eu sunt mandra, si de tine si de mine... a fost o idee tare buna sa ne unim fortele.

Am aici un mesaj de dragoste care nu stiu daca l-ai citit
#4350

Dienut stii ca si eu am avut tentativa cu fetele, tot prin perioada aia... undeva in vara... nu s-a ales nimic ca si eu sunt la loc cu kilogramele... acum e altceva in schimb, simt eu.

Da, roger, roger, chhh-chhh, si tu la fel!
Scumposhenie, stiu ca apa e foaaarte importanta dar, cum spui si tu, la work nu prea pot sa beauMa indop cand ajung acasa, bag asa cu de-a sila 1 litru, maxim un litru jum,se strange acolo ceva cu laptele baut,ceai si cafea

Nuuuu, nu o sa ne dezamageasca,eu sunt sigura de asta, pt ca totusi facem sport zilnic si cu mancarea stam bine....Ar fi culmea metabolismului lenes sa nu slabim macar 200 de gr. Ca nu m-as supara sa fie si doar atat, sincer. Dar sa vad eu ca merge in jos SI pana la urma...chiar daca momentan sta pe loc,, mai conteaza si starea de spirit si felul in care aratam si o sa aratam pe parcurs, nu musai ce arata cantarul.

Mesajul...nu, nu l-am vazut, acum arunc un ochi pe dansulIar treaba cu "Auzisi Ralule, auzisi?", avea un scop dar eu sunt gagana si uitai sa atasez poza cu pricinaAsta e:
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2515 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1998 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1482 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]