Subiect: Jurnal Rallara
View Single Post
  #4393 (permalink)  
Vechi 26 nov 2012, 15:52:56
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Jurnal Rallara

Citat:
Anterior postat de Rallara Vezi mesajul


Stii ce ma gandeam Dienuta?
Ca poate totul a inceput cu conversatia de pe mess. Si cu un telefon/mesaj. Iti dai seama daca vom ajunge impreuna la 60kg? Iti poti imagina? Doamne, cred ca vin la Calafat sa te intalnesc pentru ca ai fi singura mea scapare de kilogramele astea care imi intristeaza si ingreuneaza viata zi de zi de 5 ani... de fapt... ar putea fi o promisiune... La 58 de kg as merge si pana la capatul lumii pentru cineva care m-a ajutat sa slabesc.

Si am certitudinea ca vom reusi Chiar daca zilele astea am mai calcat stramb cu ciocolata si painea, nu ma las... mesajele tale imi fac momentele grele mai usoare si imi alina starea de spirit... iar faptul ca am renuntat la briose e un pas URIAS pentru mine... pentru ca nu ma pot lasa de ele de vreo 2 luni... drog, sa n-am idee...... asa ca cu toate durerile si poftele, nu ma las. Si nu ma las nici pentru tine, ca stiu ca si tu ai de infruntat multe zilnic... impreuna trebuie sa razbatem Dia, trebuie, nu a fost o intamplare ca am venit pe forumul asta.




Asa e!!



Zic si aici sa citeasca si fetele, deci dragelor da, ne cantarim in marele dimanche. La 2 saptamani!!! FOARTE incantata de idee.
Desi eu deja abia mai am rabdare. Nu mai am mult de asteptat, numa' 9 zile!
Sa dea Sfantu' daca eu stiu cum am reusit sa trec peste mesajul asta

Dar mi-ai incalzit inima cu el Nici nu ai idee cat ma bucur sa aud asta.Si stii de ce?Pt ca eu mult timp am crezut ca fetele de aici stau de vorba cu mine pentru ca sunt eu insistenta la discutii si pentru ca zi de zi le invadam jurnalele si nu pentru ca chiar le-as fi de ajutor cu ceva si le-ar face placere sa stea de vorba cu mine. Iar faptul ca mesajul asta vine tocmai de la tine ma bucura enorm!!!Ai fi vrut sa imi vezi fata tampa cand l-am citit.....Si crede-ma ca nu am cuvinte sa spun cat de mult imi doresc sa te cunosc si live, sa te pup si sa iti multumesc si eu pentru tot!
Ma bucur din toata inima ca iti sunt de ajutor si ca imi sunt si mie de ajutor!Ca am reusit sa ne mobilizam impreuna si sa facem ceva bun pentru noi!Eu am incredere ca la un moment dat ne vom vedea face to face, live, pe viu si in direct
AM doua promisiuni!Una de la tine si alta de la Simi!Simi a spus ca va veni macar la cununia mea civila!Poate te vad si pe tine tot atunci Pana atunci vom fi reusit sa fim slabute si multumite de noi!!!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2515 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1998 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1482 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui happygirldiana:
Rallara (26 nov 2012)