View Single Post
  #44 (permalink)  
Vechi 27 iul 2011, 18:36:19
anamariaff's Avatar
anamariaff anamariaff este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 21 oct 2010
Locaţie: Vulcan, Romania
Vârsta: 38
Date: 159cm, 60kg
Mesaje: 110
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Grupul SLABUTE FRUMOASE SI SANATOASE - Concursul Slabute la Toamna, 2011

Citat:
Anterior postat de Ayla Vezi mesajul
Meh... febra musculara de mor xD si cu tot stretchingul se pare ca am cam exagerat m-am trezit in ultimele 2 zile la 6 sa-mi fac jumatatea de ora de sport si sunt tare mandra ca eu n-am fost niciodata o persoana matinala. Azi chiar aveam de gand sa ma culc la loc dar am zis ca daca tot sunt treaza ia sa mai vad ce au scris fetele (ca nu prea am timp ziua) si cand am vazut rezultatele din prima saptamana si ca suntem nr1 la kilograme pierdute mi-am gast motivatia xD si bine a fost ca e un inceput perfect de zi. Vio sa nu-ti faci sange rau de cele 400 g orice scadere e importanta si apoi toate o s avem saptamani mai bune si altele mai proaste fiecare gram de care scapam e bun scapat Mai conteaza si apa pe care am retinut-o inainte sa incepem si procentul (evident ca eu trebuie sa ridic stafeta si sa slabesc mai multe kg ca doar am de unde xD) si apoi a fost doar prima saptamana Ne adaptam acum in functie de rezultate mai adaugam niste exercitii mai inlocuim niste produse etc Eu oricum sunt foarte multumita de rezultatele noastre si asta e doar inceputul

Cu privire la legume din cate stiu trebuie cantarite dupa fierbere dar eu incerc sa mananc cat mai multe crude ca avem nevoie de vitamine si stiu ca se cam pierd prin gatit. Voi luati suplimente? Eu am inceput sa iau eurovita multivitamine si calciu

Va doresc inca o zi excelenta si success, vointa si santate fetelor
Buna, fetelor! Din pacate, am mari probleme cu reteaua de internet zilele acestea si nu pot intra in fiecare zi sa vorbesc cu voi.
Azi am avut o problema: dupa o perioada in care nu am mancat absolut deloc carne, m-a apucat dintr-o data o stare de slabiciune generala, de rau, cand am vazut ca sotul meu manca salam. Si vreau sa spun ca am scapat si eu la 50 de grame, ca nu am mai putut. Iar acum ma simt foarte rau la nivel psihic, ca nu am fost in stare sa ma abtin.
M-am tot uitat peste meniurile mele si mi-am dat seama ca nici nu sunt prea inventiva, ca mananc la nesfarsit aceleasi chestii si nu stiu cum sa fac sa diversific. Acum, ca tot am internet, caut retete cu mancaruri din legume... Sunt insa unele pe care nu le gasesc pe aici, ca is in fundul lumii, ca de exemplu rucola... se uita vanzatoarele la mine ca la felul 14. Cand le/am intrebat de lapte de soia, au pufnit in ras si sunt sigura ca m/au catalogat direct. Plus ca una dintre ele i/a atras sotului meu atentia la modul serios ca prea imi incarc cosul "numai cu iarba", fara sa iau si eu niste carne de porc, slanina ori costita afumata.
Dar eu nu ma las, ma tin de legumele si fructele mele, chiar daca prietenii, care au crezut la inceput ca am toane, acum fac glume pe seama mea si e greu sa mentii un astfel de mod de alimentatie, de la care eu am slabit si se si vede.
Sincera sa fiu, rasfoiesc forumul de fiecare data cand pot si chiar ii spuneam sotului meu ca ii multumesc lui Dumnezeu ca acest site exista, fiindca aici nimeni nu te pune la zid, nu te judeca si daca gresesti, te imbarbateaza sa mergi mai departe. Este o comunitate pe care o poti intelege numai in momentul in care esti in situatia de a dori din suflet sa faci ceva cu viata ta din punct de vedere al alimentatiei.
Am scris atat de mult fiindca am simtit, pe undeva, ca imi pierd din determinare, avand in vedere scepticismul celor care ma inconjoara si glumele pe seama mea. In plus, sotul meu, care a fost antrenor de alpinism si escalada toata viata, se tot chinuie sa imi explice ca pot sa mananc ce vreau, cat vreau, cand vreau, daca alerg cel putin 10 km pe zi si daca ma catar pe stanca cel putin doua/trei ore pe zi. Am incercat acum o luna si m/am trezit cu niste antebrate ca la testoasa Ninja, ca am facut prea mult efort dintr/o data. De alergat atata, mai ales cu el, nu poate fi vorba, ca eu il enervez pe el, iar el pe mine, ca mi se pare ca cere prea mult, ori eu nu intentionez sa fac performanta.
Mi/a zis ca sunt singura persoana din lumea asta pe care nu o poate invata escalada, alpinism, schi ori atletism, ca sunt indaratnica precum un catar.
Cam atat... acum ma apuc sa/mi editez meniurile de ieri si azi, ca am de adaugat la ele si mai rasfoiesc forumul, citindu.le pe doamnele si domnisoarele senzationale care isi lasa amprenta aici in fiecare zi.
V-am pupacit cu drag!
__________________


http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...rnal-9476.html
Încercarea de a găsi iubire în afara ta eşuează mereu, pentru că nu poţi primi de la altul ceva ce tu nu ţi-ai dat ţie însuţi. Când te privezi de iubire, îi atragi în viaţa ta pe alţii care fac acelaşi lucru. Experienţa iubirii necondiţionate începe în inima ta, nu în inima altcuiva!



Răspuns cu citat