Subiect: Jurnal Vampiruta
View Single Post
  #44 (permalink)  
Vechi 24 feb 2010, 16:20:28
maryg's Avatar
maryg maryg este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 19 feb 2010
Locaţie: ., Romania
Dieta: personalizata
Date: 170cm, 71.4kg
Mesaje: 1.496
Aprecieri acordate: 88
Am fost apreciat(a) de 163 ori in 68 mesaje
Implicit Re: Jurnal Vampiruta

Citat:
Anterior postat de vampiruta Vezi mesajul
mi-e si rusine sa scriu dar o voi face ca poate imi va fi invatatura de minte
Azi miercuri din nou bilant: m-am ingrasat 0,800g fata de miercurea trecuta.
Se modifica sanii cu 1 cm in minus restul raman la fel si greutatea: 83,6
Dau inainte cu sport si dieta si incerc sa nu mai sar calul sambata si duminica. Aveti solutii contra sotilor care vin tarziu si vor mancare? Dar a sotiilor fara ambitie?
Buna vampiruta ,ca sa ai ambitie trebuie sa fi motivata........daca te simti bine asa cum esti nu vei fi bine motivata niciodata.Si eu am urcusuri si coborasuri...dar incerc sa ma tin pe linie cat pot.Stiu ca e foarte greu .....dar cand te vei urca pe cantar...satisfactia pe care o vei avea iti va da un impuls sa mergi mai departe.Apropo de 0,800 gr.in plus.......cred ca ar trebui sa-l treci cu vederea....daca tu te ti de programul stabilit nu are de ce sa te ingrijoreze.Legat de saritul calului sambata si duminica ,parerea mea e ca ar trebui sa le consideri niste zile oarecare si sa mergi mai departe cu programul tau.S-ar putea ca tot sacrificiul tau din cursul saptamanii sa se duca sambata si duminica.......pacat ,de efort.Mult succes la alungatul kg.!
maryg, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1910 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1393 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1652 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]