View Single Post
  #44 (permalink)  
Vechi 18 mar 2012, 23:00:06
Anisieella's Avatar
Anisieella Anisieella este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 13 ian 2012
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 44
Dieta: Dukan
Date: 153cm, 59kg
Mesaje: 101
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 9 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Jurnal Almi Îngerash

Citat:
Anterior postat de Almi Ingerash Vezi mesajul
Coco mulțumesc de primire
Și mulțumesc de ponturi și sfaturi. Fiind la început, m-am gândit s-o iau ușurel și să nu tai totul deodată, măcar până mă obișnuiesc cu ce pot să combin și ce nu, cu ce pot mânca/mea și ce nu etc.
De-asta mi-am și făcut jurnal, ca să pot comunica mai bine cu persoanele care știu mai bine decât mine despre ce e vorba și să învăț cum să mănânc
90% din ceea ce mi-ai spus cunosc la nivel de teorie.. și încerc să le pun în practică încetul cu încetul.
Coca-cola beau ocazional (de poftă), batoanele fitness le mănânc la școală (încerc să renunț la ele și să îmi iau fructe )
Brânzeturi și lactate consum de regulă, îmi plac mai mult cele de țară.

Marea mea problemă pe care nu am menționat-o este că nu beau apă cât ar trebui ce să fac să beau mai multă apă? ce să fac să-mi fie sete continuu și să consum apă?
Buna ingeras, si bun gasit in gasca slabutelor! Am inceput sa ma preocup si eu anul acesta de slabit si, ca si tine cam am probleme cu bautul apei. Iti dau insa trei metode pe care le-am aplicat si m-au ajutat: 1.ca sa bei 2 litri iti imparti cantitatea pe timpul zilei (eu am inceput cu 1L jumate-pana la ora 12 -2 cani, de la 12 la 16- 2 cani, de la 16 la 22- 2 cani); 2.de fiecare data cand mergi la baie si dai afara lichid sa te gandesti ca trebuie sa il inlocuiesti si sa bei apa (cate o cana); 3. sa ceri ajutor unui memru al familiei de genul "cand bei tu apa, aminteste-mi sa beau si eu"(aceasta am incercat-o cu fiul meu de 6 ani si cand bea apa imi aduce si mie cate o cana).
Sper sa te ajute sfatul meu si spor la slabit! Ai rabdare cu tine si gandeste-te ca ceea ce e mai important e sa nu renunti. Pa!