View Single Post
  #4404 (permalink)  
Vechi 27 mai 2010, 08:35:45
glambert's Avatar
glambert glambert este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: SB, Romania
Date: 161cm, 70kg
Mesaje: 209
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea II

Buna dimineata.

Vin sa va spun ca mie mi-ar trebui cea mai mare matura posibila! Oricum, cozii de la matura i-ar sta cel mai bine pe spatele meu: pac-pac-pac. Am facut varza ziua de ieri.
Nu are rost sa va mai spun cu ce anume, dar cantarul m-a "rasplatit" in plus, in dimineata asta. Mi se pare si normal. Cat sa ma mai rabde?!
In concluzie: m-am hotarat sa nu mai pap ciocolata deloc, caci am impresia (poate falsa) ca de la ea ma starnesc inspre dulce. Trei saptamani, pana nu m-am atins de dulciuri, n-am avut nicio abatere, iar acum, in patru zile, am trei abateri. Mari.
Parca imi vine sa nu mai mananc nici gemul de Topoloveni, ca am citit ca si asta are zaharuri naturale, deci tot zahar, pana la urma. Mi s-a pus rau pata.

Totusi, azi am mancat wasa cu gem, iar la pranz o sa pap salata de varza cu piept de pui la gratar. Oricum, trebuie sa am mare grija, ca altfel o dau in bara rau de tot, recuperez tot ce-am slabit pana acum.

Va doresc o zi frumoasa si mie tineti-mi pumnii sa rezist tentatiilor.
Altfel, va astept cu maturile.

glambert, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1772 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1255 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]