- 450g de conopida
- 180g de lapte degresat
- sare
- 80g de branza Cheddar (rasa)
- 1/2 lingurita de ulei de masline
- 2 linguri de faina naut
- 1 lingura de frunze de ceapa verde (tocate marunt)
- 1 lingurita de mustar fara zahar
- piper alb
Mod de preparare:
Adauga intr-o oala conopida, laptele(150) si sarea si lasa totul la fiert la foc mediu.
Intre timp combina intr-un castron 30g de branza si uleiul de masline.
Adauga faina si laptele ramas(30) intr-un alt castron si amesteca bine cele doua ingrediente. Toarna amestecul obtinut intr-o tigaie si gateste-l la foc mediu amestecand des, pana ce acesta se ingroasa (in jur de 1 minut). E timpul sa adaugi si restul de branza, ceapa, mustarul si piperul.
Scoate conopida din oala, scurge-o bine si aseaz-o intr-o tava. Adauga amestecul de branza, (amestecate cu branza si ulei de masline) si pune tava la cuptor pentru cateva minute, pana ce capata o crusta maronie.
Informatii nutritive/portie:
185 de calorii
8g grasimi
24 mg colesterol
17 g carbohidrati
11g proteine
2g fibre
Asta e reteta pe care o fac
e de pe un alt site de slabit...