View Single Post
  #4477 (permalink)  
Vechi 09 iun 2013, 12:32:26
bluelf's Avatar
bluelf bluelf este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 28 feb 2012
Locaţie: București, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Dukan
Date: 170cm, 58.5kg
Mesaje: 133
Aprecieri acordate: 54
Am fost apreciat(a) de 38 ori in 28 mesaje
Implicit Re: Regimul Dukan ( partea 3 )

Citat:
Anterior postat de Evelynne Vezi mesajul
Fetelor, stiati ca exista niste paste permise in orice etapa a dietei? Se numesc Shirataki si puteti sa faceti ce retete doriti: carbonara, paste cu sos de rosii si-asa mai departe . Aceste paste sunt facute din radacina de Konjac si ajuta la slabit deoarece se umfla in stomac atunci cand sunt ingerate si automat te saturi foarte repede. Se pot comanda numai dupa net.
"Cunoscute si ca pastele cu zero calorii sau "Pastele Miraculoase", Shirataki sunt un produs foarte popular in toata Asia, cu precadere in Japonia, unde sunt folosite in special in supa Miso. Cu toate acestea, doar de curand taiteii Shirataki Konjac au devenit foarte populari in intreg restul lumii, mai ales pentru proprietatile unice pe care le detin; carbohidrati 1%, grasimi 0% si nu in ultimul rand proteine 0%. Pastele Shirataki Kojac sunt parte componenta a celor mai eficiente formule de dieta (Paste Shirataki Dukan)."
Si o poza cu aceste paste minune!

O_O Asta chiar pare prea frumos ca să fie adevărat. Bănuiesc că, totuși, nu pot fi consumate zilnic... Nu stagnăm de la ele?

Acuma că mă uit la poză, parcă aș mânca niște paste?

Nu știi cumva ce prețuri au?
__________________
My Evil Diary (Jurnalul Irinei)http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...elf-11242.html

bluelf, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2067 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1550 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat