Hello , sunt corina si sunt raw vegana din decembrie in procent de aprox 90% (exceptiile sunt la naut , fasole , linte sau orez fierte pe aburi sau in slow coocker . Si eu folosesc spirulina si chlorella. Iti recomand polenul crud (sau uscat ) ca sursa de proteina si B12 . Am vazut discutiile despre lipsa de calciu din primele pagini si as vrea sa adaug ca principale surse de calciu vegetale semintele de susan si semintele de chia . Am 2 copii si de aceea trebuie sa gatesc mancare care sa semene cu ceea ce mancam inainte si asa am invatat sa fac chiftele din conopida , ciorba de burta din ciuperci crude , salata de ciuperci cu maioneza din caju , torturi delicioase cu creme de fructe si caju sau avocado ; dar eu nu prea ma omor cu astea ci prefer sucuri proaspat stoarse sau salate iar alunele , nucile nu prea ma tenteaza ci prefer sa-mi storc dovlecei , castraveti , frunze verzi si sa le amestec in tot felul de combinatii nebanuite pana acum . Eu am observat ca atunci cand exagerez cu nucile si caju-ul nu scad in greutate , deci deocamdata vreau sa slabesc mai cateva kg si apoi intru la mentine cu alune si alte cele . Am vazut ca vorbeai de analize , ei bine eu le-am facut la aniversarea de 7,5 luni de raw si asa cum ziceai si tu au iesi extraordinare - mai ales calciul (am facut si ionic si total ) Mai exact medicul mi-a spus ca sunt mai sanatoasa ca niciodata si ca nu vrea sa stie ce fac dar fac bine si sa o tin tot asa