Subiect: Jurnal August
View Single Post
  #45 (permalink)  
Vechi 01 sep 2010, 17:04:04
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Jurnal August

Citat:
Anterior postat de MCS Vezi mesajul
@aussie_girl: scuze, prietena August e obosita, stresata si ocupata cu a pune ordine in haosul cotidian, asa ca iti traduc eu ca a vrut sa spuna de fapt: "sunt bucuroasa si ma voi stradui in fiecare zi sa fiu sursa de inspiratie pentru toate slabutele de pe forum; am invatat din greselile pe care le-am facut, acum stiu ca nu e bine pentru mine sa le repet; incepand de azi sunt un exemplu de "asa da" in primul rand pentru mine si apoi pentru voi; voi fi admirata pentru alegerile pe care le-am facut".
@august: de fiecare data cand te mai aud ca te invalidezi sau ca incepi cu "nu" ( nu sunt in stare, nu am timp, nu pot etc), te pun sa faci cate 25 de flotari sau genoflexiuni (sau alternativ, ca sa nu te plictisesti ).

MC..drept sa-ti spun ii citii mesajul si-mi statu inima in loc!! si mi-am zis:'noah ca si pe asta am citit-o ..gresit..ii la fel ca mine!!" ehh glumesc..eu ma "lipesc" de oameni care sunt in general cam ca mine..si cu care as putea .."lupta" cot la cot..

in fine, am sa va urmaresc pe amandoua..poate intr-un fel..(nebanuit dealtfel.. ) am sa reusesc sa ajung undeva!

pupicei la amandoua!
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].