View Single Post
  #450 (permalink)  
Vechi 17 feb 2012, 08:12:50
Crisulina's Avatar
Crisulina Crisulina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 ian 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 45
Date: 162cm, 93kg
Mesaje: 37
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 90-100 kg, partea I

Citat:
Anterior postat de kindbutnottoomuch Vezi mesajul
Buna fetelor. Sunt noua. De fapt ..mi-am facut cont de cateva luni dar mi-a luat ceva vreme sa imi iau inima in dinti si sa intru in comunitate, sa ma apuc de slabit. Sper sa descopar rapid cum se folosesc "ustensilele" de pe aici pt ca am mare nevoie de ajutor. Psihicul nu ma ajuta foarte mult de unul singur si nu as vrea sa cad in extrema cealalta si sa renunt. Sunt mandra sa spun ca de o luna mi-am facut un abonament full la sala si merg in fievare zi la Zumba sau aerobic (fara duminica). Insa...am nevoie de ajutor cu obiceiurile alimentare. Nici nu stiu de unde sa incep. Sunt tare tare confuza. Stiu doar ca vreau sa slabesc, ca vreau sa fiu din nou frumusica in hainele care ma asteapta in sifonier de mai bine de 2 ani. Vreau sa slabesc si sa imi schimb obiceiurile alimentare pt ca as cam vrea intr-un an si jumatate sa raman insarcinata si imi este foarte teama sa plec de la o greutate mare sa ajung la una si mai mare. Vreau sa fiu sanatoasa si frumoasa pt sotul meu si viitorul meu copil , dar in primul rand pt mine. Vreau sa ma pot bucura din nou de viata.

Apreciez orice mana de ajutor . Va multumesc in avans pt tot si multumesc cui a creat aceasta comunitate.
Bina ai venit printre noi! Faptul ca te-ai inscris aici, ca recunosti ca ai o problema cu greutatea si sa faci ceva sa schimbi asta...este primul pas catre reusita. Vad ca faci miscare...bravo. Ai grija la ce mananci...ia trei mese principale si 2 gustari pe zi si sigur vei avea rezultate.
Mult succes
Crisulina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2417 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1126 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]