View Single Post
  #453 (permalink)  
Vechi 19 sep 2010, 19:14:59
lacramioara2's Avatar
lacramioara2 lacramioara2 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 26 iul 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 48
Dieta: Dukan
Date: 170cm, 72.2kg
Mesaje: 1.529
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 110 ori in 87 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lacramioara

Dragele mele, scuzati-mi absenta dar aseara am ajuns tarziu rau de la botez si azi am fost la finuta mea sa ii facem baita si abia acum cate minute am intrat in casa.

Botezul a fost minunat finuta mea e minunata, iar eu m-am simtit grozav intr-o rochita pe care nu am mai purtat-o de un an jumatate Doamne, ce bucurie sa te incapa vechile haine, hainele acelea pe care le iubesti, pe care le porti cu drag ca stii ca iti vin bine si sa nu trebuiasca sa te ascunzi in spatele unor bluze largi si negre!

Una peste alta ma simt in continuare foarte bine, cantarul s-a deblocat, cu tranzitul stau insa foarte prost, trebuie sa tot beau ceaiuri si asta nu imi prea place insa ma gandesc ca daca voi trece din nou pe fructe la un moment dat, se va regla si problema asta.

Motivatia de ieri o combin cu cea de azi Pe vremea cand cantaream 70 KG (si care se apropie cu pasi inceti dar siguri)mi-am cumparat o pereche de pantaloni negri de la Yokko. Imi place foarte tare marca asta de haine. Ei bine pentru ca imi placeau foarte tare acesti pantaloni, mi-am cumparat unii identici dar cu 2 numere mai miciin ideea ca intr-o buna zi ii voi purta (nu trebuie sa fiti ghicitori ca sa va dati seama ca nu i-am purtat niciodata intucat imi trebuie vreo 65 KG ca sa ma potrivesc acelei masuri).

Acei pantaloni stau agatati de dulap in fata patului si ma motiveaza zilnic! Parol!
lacramioara2, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1664 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1147 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 631 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]