View Single Post
  #456 (permalink)  
Vechi 23 feb 2011, 09:59:51
azra's Avatar
azra azra este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 3 la concurs  
Data înregistrării: 06 aug 2010
Locaţie: braila, Romania
Vârsta: 37
Date: 169cm, 120kg
Mesaje: 7.611
Aprecieri acordate: 1.258
Am fost apreciat(a) de 1.431 ori in 912 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VIII

Citat:
Anterior postat de allanah Vezi mesajul
Neața bună la toate fetele.
Eu astăzi am dormit mai mult pentru că la 5:00 când am deschis ochii tot obosită mă simțeam, de parcă nu dormisem toată noaptea. Acum mă simt mai bine, îmi beau cafeluța, trebuie neapărat să plănuiesc odată vizita la medic pentru analize, dar tot așteptam să se facă mai calc, însă văd că nu asta are vremea în plan.
Astăzi trebuie să gătesc, vreau să fac niște fasolică sau niște linte că ne-am săturat de carne și așa vom putea mânca amândoi. Mai am în plan să calc, evident. De călcat am mereu, așa că nu e ceva nou, să strâng pe aici, treburile de zi cu zi.

Diana, multumesc.

Cred că o să fie bine! ieri a avut mult stress, dar nu a fumat, deși îmi spune că își dorește. Îmi place că a înțeles poate mai bine ca mine faptul că nu-i oferă nimic și chiar dacă fumează nu o să se schimbe ceva, decât o să cadă din nou în capcană. Nu e ușor totuși să-ți reorganizezi viața sau să schimbi obiceiurile pe care le-ai avut zi de zi timp de 13 ani. Vai de mine! chiar cred că e foarte greu să te dezobișnuiești. Asociezi cafeaua instinctiv cu țigara, sfârșitul mâncării, un moment tensionant, vorbitul la telefon... toate astea trebuie schimbate, practic te redefinești. Dar eu sunt aici și îl sprijin zi de zi, cred că o să reușim. Nici nu mă așteptam să reziste 3, iată aproape 4 zile...

Fetelor, vă pup!
felicitari de reusita.
al meu sot nu are nicio sansa sa renunte la tigari,arice ia-si zice nu as avea niciun rezultat sa ma asculte in privinta lor..
__________________
jurnalul meu-slabuta in devenire

1.08.2012-1.12.2012 :105.5kg -85kg =-20.5kg (Dukan)

dacă ai totul nu trebuie să spui, să arăți, să epatezi, iar dacă nu ai nimic nimic, nu trebuie să fii trist, pentru că ai cel mai mare dar ... viața, prieteni, familie, lucruri mult mai importante