View Single Post
  #4590 (permalink)  
Vechi 02 aug 2012, 23:31:49
RaluR's Avatar
RaluR RaluR este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 28 feb 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Montignac
Date: 168cm, 86.9kg
Mesaje: 258
Aprecieri acordate: 132
Am fost apreciat(a) de 224 ori in 94 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Buna seara, slabutelor!

V-a fost dor de mine vreun pic? Nu m-am eliberta inca si nu cred ca ma eliberez pana dupa concediul la mare intre 20 si 27, dar mi-era asa de dor de voi!!!! Nu trece zi fara sa ma gandesc. Dar abia am avut timp sa intru pe FB foarte putin, sa pun poze sa vada ai mei.

Cu greutatea sunt cum ma stiti, tickerul ramane neschimbat, ceea ce spun eu ca e o mare realizare, fiindca nu pot spun ca "am avut abateri" ci am fost TOTAL neconforma. N-am mancat porcarii, ocazional un suc sau bere, dar am mancat ce n-aveam voie, prefer sa nu va spun ce, sa nu nimeresc vreo pofticioasa...

Iata ca in cazul meu, dupa o scadere de 11 kile cu Monti, dupa ce l-am abandonat o perioada (nu definitiv, ma pregatesc psihic sa ma pun din nou pe slabit si sper ca maine sa-mi vina si Wasa 24% pe care mi-am dorit-o), nu se vede nici un efect yo-yo, dar nu trebuie sa ma luati de etalon. E doar un exemplu. Zic eu ca unul bun, ca iata, nu e ca alte diete unde slabesti cu zecile de kile si cand incepi sa mananci normal ti se tripleaza greutatea.

Cand o sa am timp o sa citesc din urma, observ nume noi, la o ochiada pe diagonala, ma bucur, welcome!

Ma duc sa pun acum si o poza dintr-o scurta trecere de 2 nopti prin Vama.

Va pup tare si cu mult dor, ma gandesc la toate!!!!!!!!
RaluR, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2153 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1636 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 862 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat