View Single Post
  #46 (permalink)  
Vechi 20 sep 2010, 16:01:44
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: Ce inseamna anorexie?

Citat:
Anterior postat de slabuta Vezi mesajul
Intrebarea care mi-o pun este:

Cine permite ca aceste comunitati sa existe?si care este avantajul celor care au creat aceste site-uri, ce au de castigat?!

Este vorba de o crima, pana la urma.

Eu stiu ce se face in astfel de comunitati, eu am vazut cum se motiveaza fetele si cum te certau ca nu ai reusit sa stai o zi nemancata, de iti venea sa te sinucizi de rusine (nu erai la fel de buna ca restul) si multe alte aspecte de-a dreptul groaznice.

Credeam ca au fost interzise...
Sa stii ca eu am gasit un site romanesc care ulterior a fost inchis. Insa am gasit tot felul de site-uri in engleza. Unul dintre ele are peste 150 de sfaturi pt a putea fi mai o mai buna anorexica/ bulimica. Inclusiv sa mananci din farfurii/ vesela neagra pt ca asa ti-ar piere apetitul si oricum iti da iluzia ca e mai multa mancare in farfurie. In concluzie, mananci mai putin. Initial am fost tentata sa pun ceea ce am gasit pe net si pe forum, dar daca asa dau idei cuiva? Mai bine nu, tin pt mine.
Acum incerc sa gasesc articole despre cum poti sa iesi din aceste boli. Din pacate in toate spune ca trebuie sa faci psihoterapie. Dar daca bolnava nu are bani de sedinte sau nu realizeaza ca are o problema, at ce se poate face?
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat