Subiect: Jurnal Bzzz
View Single Post
  #46 (permalink)  
Vechi 03 sep 2011, 22:01:06
bzzz's Avatar
bzzz bzzz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 22 nov 2009
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 37
Dieta: personalizata
Date: 151cm, 50.8kg
Mesaje: 2.020
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal Bzzz

Citat:
Anterior postat de ella 78 Vezi mesajul
Te cred...miine dimineata fa o omleta dintr-un albus de ou si un ou intreg+un pic de patrunjel(are o multime de proprietati) pune si o rosie linga si cu o alta leguma iti place...morcov,ardei....ce vrei tu.Legume la cuptor fa si maninca-le cu piept de pui la gratar(sau la tigaie de aragaz) la prinz iar seara fa-ti o salata de varza cu ton...mie imi place la nebunie....alege-l pe cel in ulei de masline si stoarce-l de ulei .maninca numai un fel de fruct la gustarea 1 iar nucile fa-le un 30gr acolo la gustarea2.Ce zici? Cu siguranta te apropii de 1100 calorii.Mai vorbim si de ciorbica la prinz +o bucatica de brinzica sau seara,vezi si mai sunt dar te las acum
Parca e prea mult sa manac si oua si legume si gratar si nuci si fructe Unde sa intre atat? O sa imi fac de dimi legume cu ou.. mai tarziu o gustare fruct si mai vad eu ce mai fac... poate mai fac peste.. Multumesc pt meniu.. am sa am grija sa manac din toate astea.. dar nu toate o data adica in aceasi zi... Da si ciorbite trebuie sa mananc mai mult..ca la categoria asta stau cam prost.. O sa mai vb maine de ce mananc.. O seara frumoasa sa ai si multumesc inca o data..
__________________

Nimic nu slabeste si nu distruge corpul omului ca o lunga inactivitate fizica. (Aristotel)



bzzz, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1718 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1201 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1460 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]