View Single Post
  #46 (permalink)  
Vechi 26 feb 2012, 22:38:57
Olime's Avatar
Olime Olime este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 31 aug 2010
Locaţie: Praga, Cehia
Vârsta: 39
Dieta: Monty
Date: 160cm, 82.8kg
Mesaje: 735
Aprecieri acordate: 136
Am fost apreciat(a) de 166 ori in 121 mesaje
Implicit Re: Jurnal Olime - un jurnal cu ambitii mari:)

Citat:
Anterior postat de agneta Vezi mesajul
Draga Olime, ma bucur foarte mult ca esti multumita de ww, din cate am observat seamana foarte mult cu nr caloriilor adica cu dieta hipocalorica. Ai sa vezi daca iti treci alimentatia la meniuri, vei vedea ca si "caloric'' stai bine Mancam de cele 18 puncte, si cand treceam la meniu, vedeam ca ma incadrez bine la nr de calorii care mi se permit pentru o zi. De aceea mi s-a parut mai simplu: caut alimentul , scriu cantitatea si stiu in continuare cat mai am pentru ziua respectiva. ei bine, e adevarat ca mai toata ziua stau lipita la calculator sa vad ce sa mai mananc, ce sa mai combin ca sa imi iasa nr de calorii, dar e ok, deocamdata am rabdarea necesara, sper sa ma tina si pe mai tarziu dar oricum sunt convinsa ca ne obisnuim si cu cantitatiile , si cu aproximarile, si dupa dieta ne va fi mult mai usor sa mentinem tot ce am invata pe timpul dietei
o seara cat mai frumoasa, si spor in continuare
Buna Agneta draga
eu merg in continuare pe WW si poate cand ajung la 80, sa trec pe dieta hipocalorica. Oricum asa la prima vedere cred ca ma incadrez si in numarul de calorii. Vinerea viitoare sper sa vad un kg in minus...mai ales ca incerc sa nu fac prostii, chiar daca WW e destul de permisiva.
De fapt eu asta vreau, sa ma obisnuiesc cu stilul asta de a manca, pentru ca apoi sa ma pot mentine.

puup
__________________
Jurnal Olime
Olime, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2028 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1511 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]