Subiect: Rina 90" s
View Single Post
  #4610 (permalink)  
Vechi 13 dec 2010, 12:19:44
Cl@udi's Avatar
Cl@udi Cl@udi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2010
Locaţie: Pitesti, Romania
Dieta: Rina's 90
Date: 169cm, 63kg
Mesaje: 1.266
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 13 ori in 9 mesaje
Implicit Re: Rina 90" s

Multumesc mult, orhidee ! Si voi mi-ati lipsit tare mult, dar nu am vrut sa intru pe forum si sa va stric si voua inima cu problemele astea ale mele. Am asteptat sa ma linistesc, ca sa pot reveni la viata mea, la normalitate.
Va dati seama ca in perioada asta numai de dieta nu mi-a ars mie...nu m-am cantarit sa vad cat am pus la loc, dar o voi face maine dimineata si, bineinteles ca voi continua dieta de unde am lasat-o, adica de la detoxifierea pe care o planuisem inspirata de Ana. Azi si maine voi manca doar fructe ; dar nu ma hotarasc cate zile de apa sa tin...vedem noi, am timp si maine sa ma hotarasc.
Dumnezeule, ce bine imi face sa vorbesc cu voi !
Ana, Frumoasa, Olimpia, Georgiana, Sugarmihace mai faceti ? Cricos si Alina mai sunt alaturi de noi ? (nu am avut timp sa citesc ce ati scris ).
Rodica si Vadina, ma bucur sa va cunosc !
Cl@udi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1494 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 977 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1365 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]