Subiect: Jurnal "Slabuta"
View Single Post
  #4635 (permalink)  
Vechi 27 feb 2012, 09:55:03
agneta's Avatar
agneta agneta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 04 feb 2012
Locaţie: cluj, Romania
Vârsta: 39
Date: 160cm, 65kg
Mesaje: 74
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal "Slabuta"

Draga Slabuta! Iti multumesc din suflet pentru raspuns, cred ca m-am mai linistit
In prima faza am aproximat cantitatiile iar de cateva zile in sfarsit mi-am cumparat cantar si de atunci imi masor toate
In ceea ce priveste dulciurile, foarte rar mai poftesc la o ciocolata, sa zicem o data pe luna...de mancat prajituri din an in pasti si am noroc ca si prietenul meu e la fel. De ziua lui i-am facut tort de ciolan.
In schimb imi place mult sa gatesc si sa experimentez, si in ultimul timp am facut tot posibilul sa gatesc fara ulei, ( si mi-am intrebat prietenul daca a simtit pe gust ca nu am pus ulei, si mi-a spus nu...deci nici nu si-a dat seama) Sunt super retetele dee pe site, deja am inceput sa pregatesc din ele si zilele trecute tocmai asta faceam, cautam retete care seamana cu mancarurile mele preferate dar sunt pregatite muuult mai dietetic.
Ma bucur foarte mult ca v-am gasit, sunt tot mai fericita pe zi ce trece, mai ales cand ma uit in oglinda
Ceea ce mai vroiam sa te rog, daca ai timp sa te uiti prin meniu si sa ma "verifici'' putin daca mananc ok sau nu... Nu stiu daca e bine , dar in ultima vreme abia am putut aduna 1000 de calorii mai ales daca manancam mai sanatos ( am reusit sa trec pragul doar cand am dat buzna la mititei si paine alba), si daca sa raman la 1000 sau sa cresc? mai am de slabit aprox 6 kg. Am citit desigur despre faptul ca trebuie sa am de unde scadea in cazul in care stagnez, dar la aceste 6 kg se poate intampla, sau se refera la situatii in care sunt mai multe kg in plus
te pup,
agneta
agneta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2310 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1793 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1794 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat