View Single Post
  #4667 (permalink)  
Vechi 25 mar 2011, 10:27:10
cricos's Avatar
cricos cricos este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 20 sep 2010
Locaţie: Deva, Romania
Vârsta: 45
Dieta: Rina
Date: 168cm, 91.9kg
Mesaje: 1.623
Aprecieri acordate: 35
Am fost apreciat(a) de 282 ori in 175 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit Cl@udi - Rina's 90

Ma tot batea si pe mine gandul sa trec pe atkins, insa mi-e teama de doua lucruri.
Unul - ca o sa capat un puternic sentiment de frustrare in prima perioada de 14 zile(in lipsa legumelor) si nu o sa pot respecta perioada a doua de dieta(caci nu ma voi putea stapani).Am mai patit asta la dukan, cand dupa ce timp de 10 zile am mancat numai proteine, la etapa a doua am dat navala in tot felul de prostii, in special carbo.
Doi - presupunand ca reusesc sa tin dieta, tare mi-e teama ca revenind la un nivel de carbo(din legume, fructe si carbo complecsi-orez, fasole, paste integrale) cat de cat normal(sau chiar mai mic decat normal) sa revina si kilogramele.Si cum este logic sa revii la un nivel de carbo apropiat de normal, caci nu poti sa tii pe viata atkins, nu cerd ca sa poate evita ingrasarea.
Stiu ca atkins are rezultate bune, dar......exista si reversul medaliei.
Si de aceea prefer o dieta care sa-ti permita si carbo(nu neaparat dulciuri), cum este Rina.Merita tinuta chiar daca devine monotona(cum se intampla cu toate dietele de la un anumit punct)
cricos, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
cricos, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2458 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1941 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 909 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]