View Single Post
  #47 (permalink)  
Vechi 16 apr 2019, 23:13:20
miaumiau's Avatar
miaumiau miaumiau este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 20 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: hipocalorica teoretic;de bun simt practic
Date: 181cm, 69.5kg
Mesaje: 359
Aprecieri acordate: 150
Am fost apreciat(a) de 342 ori in 201 mesaje
Implicit Re: Un nou jurnal, un nou inceput

Salut draga jurnal si dragi Slabute,
Ieri a fost o zi de mancat normal, dar din pacate in seara aceasta iar am exagerat. Am mancat o cina de 6000 de calorii. Acum stau in pat si simt ca explodez, iar va fi o noapte alba din cauza durerii si maine iar voi fi obosita si plina si iar va fi o lupta de vointa. Seara e cel mai greu sa imi controlez poftele. Dupa ce am mancat 400 g paine cu gem si miere m-am gandit ca oricum ma va durea burta si o sa fac purge, drept urmare dupa gandirea mea proasta de totul sau nimic, am mai mancat 350 g'ciocolata (de la magazin, ca nu tin in casa prea multe tentatii pentru ca nu am incredere in mine, drept dovada).
Pana la urma desi imi vine sa urlu de cat ma doare burta, nu vreau sa fac purge, merit sa ma simt asa, mi-am facut-o cu mana mea. E a 8a zi purge free chiar daca 7 din cele 8 au fost.bingeuri si am un plus de 3 kg in 8 zile. Daca fac purge acum, ma eliberez pe moment, dar tot nu scap de kilele in plus si ma voi simti mizerabil sa o iau iar de la ziua 1 maine.
Tot ce pot sa fac e sa fac tot posibilul ca maine seara sa nu ma regasesc in aceeasi situatie.
Si cam asta e gandirea unei persoane cu tulburari alimentare.
Nu stiu cum sa o scot la capat, pastile nu vreau sa iau iar vonsultatiile la psiholog nu sunt suportate de sistemul de sanatate si am incercat mai demult si nu m-a ajutat (desi nu am pus foarte mare efort).
O seara frumoasa tuturor!
miaumiau, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
miaumiau, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1780 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1263 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1006 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]