View Single Post
  #47 (permalink)  
Vechi 19 mar 2012, 12:25:05
Almi Ingerash's Avatar
Almi Ingerash Almi Ingerash este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 23 feb 2012
Locaţie: Navodari, Romania
Vârsta: 37
Dieta: ~1300 calorii, Dieta Hipocalorică Personalizată
Date: 169cm, 77.2kg
Mesaje: 274
Aprecieri acordate: 3
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Jurnal Almi Îngerash

bună ziua deja
nu am avut cum să intru de dimineață, așa că o fac acum

Citat:
Anterior postat de Anisieella Vezi mesajul
Buna ingeras, si bun gasit in gasca slabutelor! Am inceput sa ma preocup si eu anul acesta de slabit si, ca si tine cam am probleme cu bautul apei. Iti dau insa trei metode pe care le-am aplicat si m-au ajutat: 1.ca sa bei 2 litri iti imparti cantitatea pe timpul zilei (eu am inceput cu 1L jumate-pana la ora 12 -2 cani, de la 12 la 16- 2 cani, de la 16 la 22- 2 cani); 2.de fiecare data cand mergi la baie si dai afara lichid sa te gandesti ca trebuie sa il inlocuiesti si sa bei apa (cate o cana); 3. sa ceri ajutor unui memru al familiei de genul "cand bei tu apa, aminteste-mi sa beau si eu"(aceasta am incercat-o cu fiul meu de 6 ani si cand bea apa imi aduce si mie cate o cana).
Sper sa te ajute sfatul meu si spor la slabit! Ai rabdare cu tine si gandeste-te ca ceea ce e mai important e sa nu renunti. Pa!
hey anisiella bine ai venit la mine în jurnal
- din fericire am rezolvat problema cu consumarea apei am o sticluță de 500 ml (de-aia pentru sport) pe care o umplu cam de 5 ori/zi și nu mai am probleme de când nu am mai băut sucuri din comerț consum mai multă apă plată și mi-e sete mai mereu.. și dacă nu mi-e sete, are telefonul grijă să mă anunțe că trebuie să beau apă
- multă baftă cu dieta îți doresc și te mai aștept la mine
__________________
Almi Ingerash, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2496 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1979 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1463 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]