View Single Post
  #4712 (permalink)  
Vechi 15 aug 2012, 11:17:56
judeleana's Avatar
judeleana judeleana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 31 oct 2011
Locaţie: suceava, Romania
Vârsta: 40
Dieta: montignac
Date: 173cm, 64kg
Mesaje: 79
Aprecieri acordate: 3
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

I-mi pare rau pentru pierderea ta oanamagdalena.
Pe mine ma cheama Ana-Maria, dar din cate stiu eu, sunt sigura de fapt, azi nu se spune LA MULTI ANI nimanui pentru ca este o zi inchinata mortilor si pomenirii lor, nu este zi de sarbatoare cu tort si bauturica. "La multi ani" pentru Mariute va fi in septembrie cand se sarbatoreste Nasterea Maicii Domnului, asa ca pentru cei care vor sa respecte in adevaratul sens al cuvantului acesta zi sa nu faca nimanui urari ci sa mearga la o biserica si sa aprinda o lumanare pentru morti si sa dea de pomana la saraci, sarbatoarea de azi se cheama Adormirea Maicii Domnului, asa ca nu inteleg de unde pana unde au impresia oamenii ca se sarbatoreste ziua de nume.
Sper sa nu ia cineva in nume de rau precizarea mea, si eu pana acu cativa ani eram sunata in acesta zi si le-am zis la toti, pana le-a intrat in cap, an de an, ca nu se serbeaza zi de nume, dar noua ne place din orice sa facem o zi de distractie.
Revenind la dieta, ai dreptate oanamagdalena, ca am cam facut-o de oaie, cred ca frustrarea ca nu se vad rezultate , cat despre pranz, am sa completez cu ceva, dar nu stiu cu ce , sunt la munca am o gasca de treaba si nici nu am timp sa mananc.
V-am pupat
judeleana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2567 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2050 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat