View Single Post
  #4723 (permalink)  
Vechi 12 oct 2011, 08:26:26
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Buna dimineata!Da,am lipsit,nu pentru ca v-am uitat sau nu am avut chef sa intru.Ci pentru ca am fost obosita si am simtit nevoia sa lenevesc mult.....SI am lenevit...Aproape ca m-am certat si cu iubi din cauza ca nu mai sunt buna de nimic din cauza oboselii....Sunt convinsa ca ma voi obisnui pana la urma dar fiind primul meu job si intrand in program aiurea inca de la inceput, sunt cam intoarsa pe dos..Nu mai am chef de nimic,sunt trista si posomorata tot timpul,vreau doar sa stau in pat si sa nu fac nimic.pe bune.e mai rau ca atunci cand esti gripat...

Acum beau cafeaua,am ajuns la serviciu.E mare sobrietate pe aici,pentru ca alalataieri cica a fost seful aici,la o sedinta cu angajatii,eu dormeam SI a fost scandal mare.....
Parca stau cu teama acum la serviciu,parca o sa ma traga cineva la raspundere pentru ceva ce am facut,asa ma simt,din cauza seriozitatii asteia.Ca nu era asa.

Am luat si pachet la mine desi acum nu simt nicio pofta de mancare.EU sunt tot la extreme,cand mananc ca vaca,cand nu simt nimic in afara de sila.AM luat orez si sarmale la cuptor.Iar la gustari struguri.Mancaruri grele azi.Asta am avut gatit si ieri nu am avut chef sa pregatesc altceva.
In speranta ca o a am o zi usoara si o sa imi revin dracului o data, va urez o zi frumoasa tuturor!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]