View Single Post
  #4731 (permalink)  
Vechi 04 dec 2012, 16:14:03
rommyna's Avatar
rommyna rommyna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 25 ian 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Dieta: kind of stil de viata sanatos
Date: 150cm, 68kg
Mesaje: 5.544
Aprecieri acordate: 4.292
Am fost apreciat(a) de 3.392 ori in 1.761 mesaje
Implicit Re: Jurnalul studentei ocupate(sau nu) - Animis23

My dear...nici nu stiu care este first, dar sa le luam pe rand, asa cum ar trebui sa le iei si tu acum in viata
  • cand vi in Bucuresti trebuie musai sa te vezi si cu mine. Stiu ca ai o multime de oameni si prieteni pe care ii iubesti si pe care ii vei vedea, dar in cele doua saptamani as vreasa-ti rapesti 2h sa ne vedem la un ceai/suc/vin fiert
  • stiu ca te gandesti deja ca va trece timpul repede, dar ma intreb la ce te ajuta ?!?! Nu cred ca te ajuta intr-un fel treaba asta. Tu vei incerca sa faci "the best of it" si gata! Ca o sa insemne mult, ca o sa insemne putin, nu mai conteaza. Conteaza ca ai acest timp de relaxare, bucurie, regasire si traire...si basta!
  • apuca-te de sport, dar asa cum ai facut-o prima data...intai cu ceva usor si apoi cu ceva mai greu. Poate le vei face fata celor mai intense, poate nu... Tu stii mai bine decat oricine ca trebuie sa ai rabdare cu tine, sa-ti oferi timp si incredere ca lucrurile vor sta din ce in ce mai bine!
Cred ca trebuie sa ai mereu in minte ideea ca toate vor fi bine, daca nu acum, mai incolo. Nu sunt nici pentru positive thinking bulls**t, dar o atitudine pozitiva te ajuta sa treci mai bine peste perioadele grele sau de descumpanire.

__________________
Jurnal Romina
“People are just as happy as they make up their minds to be.” ― Abraham Lincoln