View Single Post
  #4736 (permalink)  
Vechi 09 dec 2012, 21:33:01
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: Jurnalul studentei ocupate(sau nu) - Animis23

Citat:
Anterior postat de Animis23 Vezi mesajul
Phew....

Mi-am facut curaj si am iesit din casa. Mai intai pe jos pana la un supermarket din apropiere, mi-am luat niste branza, iaurt, legume, niste sunca de curcan si apa si m-am intors acasa.

Am stat 15 minute pe ganduri daca sa ma duc la mall (trebuia sa cumpar un cadou pentru vineri, si nu mai aveam cand sa ma duc altfel). Mi-am luat inima in dinti si m-am dus sa curat masina (15-20 minute, aia miscare!!! ) si am zis ca daca reusesc sa o scot din parcare ma duc la mall.

Am ajuns si la mall, i-am luat cadou colegei pentru care sunt secret santa (o pereche de leg warmers si un fular impletit dragut). Daca tot eram acolo si vremea nu pare sa se imbunatateasca, le-am luat cadou si mamei, si lui tata (desi ar mai trebui sa ii iau ceva, cadoul lui e cam mic) si lui Andrei i-am luat un parfum. Am mirosit atat de multe, incat nici nu sunt convinsa daca imi place sau nu dar sper sa fie bine. Le-am luat un cadou si unui cuplu care tocmai s-a mutat in casa noua si o sa ma duc sa dorm acolo in noaptea in care sunt in Bucuresti.

Am, in schimb, o MARE problema: ce sa ii cumpar surorii mele? E fata muncitoare, cu banii ei, daca vrea/ii trebuie ceva, isi cumpara singura. E destul de pretentioasa si dificila, iar eu sunt tare lipsita de inspiratie! Va rog ajutati-ma cu doua-trei idei. Si daca aveti vreo idee si pentru cumnat, ar fi super

Eu sunt bine. M-am ingrasat un pic prea tare, ma tin blugii....asa ca de ieri (cu exceptia alcoolului de la petrecere) m-am apucat sa mananc curat. Sper sa ma tinaaaa. Si sper sa incap si eu intr-o rochita vineri la petrecerea de craciun de la firma.

Pupici!
Ceau Santa mic!!

Deci te-ai incumetat vad... eu cred ca as fi ramas in barlog de-as fi fost in locul tau... ca ma cunosc.
Ai mai prins loc de parcare la intoarcere?

Cum sunt leg warmers-sii? Ciorapeii aceia mult mai grosi, crosetati? Ma fac acum de minune ca intreb, stiu.

Ce parfum i-ai luat???
Mie imi place Aqua di Gio... cred ca cel mai mult. Miroase a Liviu.

Uff... pai daca tu cunoscand-o nu stii... noi cum sa ne dam cu parerea??
Uff... nu stiu... depinde si in ce domeniu lucreaza... port carti de vizita, daca ea foloseste... daca ii plac lucrurile de casa, uita-te dupa ceva dragut de la BamBoo de exemplu... lui... greu asa, pe intuneric Daca e cu vreun sport, poti alege ceva cu echipa lui favorita... ma gandeam acum la fotbal sincer... Dar magazine cu echipe din Buc. nu sunt... ii duci de la CFR!! Sau daca e mai business, o cravata.

Ma bucur sa aud ca ai inceput.
Petrecerea, bat-o vina!!
Hai ca o sa fii superba!!


Pupici!
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Rallara; 09 dec 2012 at 21:35:02.