View Single Post
  #4741 (permalink)  
Vechi 15 oct 2011, 20:16:18
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de Animis23 Vezi mesajul
Ce nasol sa lucrezi de Craciun si Revelion. Dar o sa treaca ca doua zile oarecare. Si faci sarbatoare in restul timpului!

E bine ca ai avut grija in ultima vreme si ca te mentii, cu sau fara mici rasfaturi. Ma bucur mult sa te citesc cu asa un ton bun!
Da, e destul de nasol,ma deprima ideea Si tocmai ca o sa treaca ca doua zile oarecare nu imi convine In loc sa stau si eu cu iubi si cu sorela stau singura la serviciu.Dar trebuie sa rezolv cumva chestia asta.....Am un plan si sper sa iasa.Nu il spun de acum,spun dupa ce il pun in aplicare)

Am venit la datorie, dar de data asta nu mai am ton bun,[entru ca nu am dormit deloc azi si noaptea asta nu stiu ce ma fac.Nu am reusit sa dorm ca a sunat ba tel fix,ba nesimtitul de vecin de la 1 a ascultat manele si a chiuit intr-un hal, ba a fost cineva la usa,etc si mi-au venit nervii,m-am ridicat din pat si m-am uitat la tv,adormita cum eram.Si ma resimt acum....sper sa trec cu brio de noaptea asta, sa rezolv o problema cu niste rapoarte de ieri si sa intru sanatoasa in libere.
Iar maine ma las si eu cu pretentii si le spun gfetelor ca asa nu imi convine,cu programul asta.Cum ele m-au schimbat am si eu dreptul,este?Nu pot face fata.In primele 3 zile e ok,cele 2 de zi si prima de noapte, dar ce ma fac cu a doua noapte?ca nu reusesc sa fata oboselii.Asa ca au de ales,ori trecem pe 12 cu 24 ori iar pe 24 cu 48 si gata!


Nu mi-am mai adus nimic de mancare azi, am luat doar ceai energizant cu scortisoara si ginseng si o carte

Si sa nu uit, trebuie sa laud si rujul de la Elf, e superb!E atat de cremos si da un aspect superb buzelor!:X:X
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]