View Single Post
  #476 (permalink)  
Vechi 19 apr 2012, 06:10:17
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Jurnal de 70 la 58 - Slaba

Scumpo am trecut sa-ti spun ca azi:
-mi-am facut soufle-ul de ou, branza si piept de pui.
-mi-am facut 3 turtite pentru maine din: o lingura jumate tarate de ovaz, o lingura branza de vaci, un ou, un praf de stevia si un strop de scortisoara. Par a fi tare bune. Vad maine.

Maine ma duc sa-mi cumpar cartea de retete dukan. AM stat cu ea in mana (cartea!!) zilele trecute si nu stiu de ce dar nu m-am indurat sa dau 30 de dolari pe ea..dar mama ma-sii cheltuiam inainte 30 de dolari pe pateuri si prajituri numa intr-o dimineata. Pfftt ce-o fi fost in mintea mea.

Planul e sa o cumpar, sa fac din ea si sa afisez poze cu produsele finite si desigur, retetele. In weekend..desigur.

Maine am iar zi de PP si la fel si Vineri. Sambata si Duminica am zile de PL. De luni incolo imi fac un plan mai organizat..sa vad cum stau cu kilogramele pana luni dimineata.

EU avand destul de multe s-au dus cam rapid, mai ales ca le si pusesem rapid..deci is in total 5 kile duse..clar se mai incetineste ritmul si la mine.

Sa vedem ce o sa reusim. Imi place ca suntem impreuna Ioana in chestia asta. Daca nu erai tu care sa aduci vorba despre dukan si daca nu te auzeam/vedeam/citeam asa de entuziasmata nu incepeam. Apoi, cand am decis sa incep..am inceput imediat..nu mi-am mai propus sa astept sa treaca Pastele...(aveam mult prea multe kile ca sa-mi mai permit inc ao sarbatoare cu de toate bagate in stomac) Am facut bine!!! Sincer, goal-ul meu e ca pana la 9 Iunie 2012 sa ajung la un 69-68..adica sa fiu exact la aceleasi kile ca acum 3 ani cand am intrat aici. Si de acolo sa merg iar numa si numa; in jos!! Doamne ajuta! Si Doamne ajuta si tie sa reusesti sa ajungi unde iti doresti.

te pup si sa ai o a doua zi de dukan perfecta.

Abia astept sa ma trezesc si sa te citesc!! Nici nu stii tu cu cata nerabdare deschid sa citesc ce ai facut, ce ai mancat si sa ma atinga si pe mine pozitivitatea si veselia ta.

te pup scumpa mea prietena.
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].