View Single Post
  #47732 (permalink)  
Vechi 11 ian 2016, 10:32:32
niculina04's Avatar
niculina04 niculina04 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 26 sep 2011
Locaţie: ????????, Romania
Date: 161cm, 91.9kg
Mesaje: 5.938
Aprecieri acordate: 6.584
Am fost apreciat(a) de 4.410 ori in 2.720 mesaje
Implicit Re: Jurnal Rozica - Oare voi putea sa slabesc pana la 70 kg?

Citat:
Anterior postat de GCM Vezi mesajul


Nu m am uitat dar banuiesc ca-s batoane gen Fibrobar sau SiluetBar?! Care da...sunt cah!!! Am cateva prin dulap...doamne cate kkturi am incercat de la diete, zamuri, maglavaisuri numai in ideea ca pot fi slaba si eu. Si ghici ce !!!??? Nici acu nu sunt...ai sa zici...ok la kg tale!!!
Crede-ma ca cel mai putin am avut 57 de kile.pt vreo 3 luni...cu vestitul Dukan!!! In aproape 30 de ani am fost 3 luni slaba...o adevarata reusita. Cel mai mult am avut vreo 90...fara bebe...doar cu nesimtirea mea!
Ma bufneste rasul ca nimeni niciodata nu mi a zis nimic...rude amici cunostinte... Eh in ultimul an aud tot mai des chestii legate de dimensiunea mea. Pana si sora mea care stie ca toata viata am fost grasa imi zice sa.pun mana sa slabesc...pai pt ce dle ca mie asa imi place sa.ma dau de-a dura )
Crede ma ca hipocaloricul asta extrem te distruge ca si metabolism!!! In loc de vestitul baton, mananca o mana de alunr, migdale, caju, curmale...o lg de miere...chestii cu calorii dar sanatoase. Intr o clipa in care bebe doarme...tranteste 2-3 lg fulgi de ovaz una de miere o lg de alune sau seminte tocate cacao o banana si fa ti cateva batoane sanatoase pe care le poti usca in cuptor...vor fi mult mai ok, ieftine...si ai cateva zile!!!
Bebe are in tine un exemplu. Mereu mi am dorit sa am un exemplu de sanatate de lq parinti dar nu a prea fost sa fie...crede ma ca voi face tot ce tine de ca al meu bebe sa nu se chinuie ca mine.

Bafta multa.
Si eu in ultimi 10 ani am avut vreo 6 luni 64-65 kg (tot cu dukan si mult sportsi eram asa fainama simteam super in pielea mea,atunci vroiam sa arat ca inainte de sarcina iar azi macar ca la 65se poate daca avem ambitie,nu?
Sa va povestesc(poate unele mai stiti)buburuza mea mare are tot timpul 4-5 kg peste normal(de cand era bbs-a strans ceva plus in fiecare an) a inceput sa-i spuna ce sa pape si a fost ok pana am mers in Ro unde 2 sapt a bagat non stop,carne,prajituri(a vrut de la fiecare matusa,bunica cate una)si a ajuns acasa cu 4 kg + de marti am inceput cu alimentatia ei normala si doar 1,2 cub de cioc/zi doar ca mai"fura" nitica dulceata si a inceput sport de 3 ori/sapt la scoala,piscina, la tenis a zis pas sambata iar azi avu cu aproape 2 kg mai putin,era super fericita ca devine iar "aproape" plata.
Eu ar trebui sa-i dau ex,nu?dar imi da ea si eu tot "namete"sunt,vai mie
niculina04, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2413 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1896 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1639 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui niculina04:
rozica1965 (11 ian 2016)