View Single Post
  #478 (permalink)  
Vechi 03 apr 2012, 10:13:10
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Le journal de Kclaudyia - oh la la

Citat:
Anterior postat de Rallara Vezi mesajul


Am tot zis ca intru pe la toate fetele in casute dar nu mai apuc imediat, ca tot raspund in jurnalele unde am scris Termin pe seara in stilul asta...

Mda... eu sunt invers
Permisivitate cam din scurt
Odata am fost la cineva in vizita si avea o fetita... asa, cam de 4 anisori. Vai saracuta... tot incerca sa ne loveasca cu piciorul si bunica ei nu facea nimic, nici macar nu ii zicea "nu ii frumos" Pana la urma a rabufnit si a reusit. Mi-a tras una si m-a nimerit fix in fluierul piciorului... cred ca asa am aratat, ca m-a cam durut Mi-am muscat buza si mi-am blocat reflexul Atunci i-a zis pe tonul cel mai bland ceva asa... nici nu mai stiu, dar nimic concret, eu daca eram in locul fetitei nici nu o auzeam. Si nu trec 2 secunde, pac si lui mami una zdravana. Si stai ca nici atunci nu i-a zis ceva de voie buna micutei, s-a aplecat mami la ea si a intrebat-o ce are si ca nu e bine sa se comporta asa urat... vai, eu abia ma tineam sa nu o scutur si sa o trimit in camera ei fara desene toata ziua!!! Sa loveasca musafirii, de doua ori la rand, si ea nu facea nimic... nu lua nici o atitudine... si Clau cati copii asa prost-crescuti se gasesc azi, am vazut de atunci mult prea multi... nu sunt pro agresiune, dar trebuie invatat macar copilasul ce si cum sa se comporte in societate. Azi majoritatea zici ca sunt din padure Si la fel si parintii lor. Permisivitatea trebuie sa aiba o limita.

O da, Tae Bo... Shelly, mie imi place Dar e in priza, asa e.

Te pup scumpa mea, imi plac hribii mult si asteptam atunci noutati maine
Si eu sunt pro educatie si pedepse!
Nu stiu ce e cu unii parinti in ziua de azi. cred ca acei copii care fac ce vor din parinti nu sunt batuti la timp.. Sa stii ca si bataia (nu tare, dar o palma la fund din cand in cand) isi are rolul ei Nu zic acuma Doamne Iarta-ma sa il bati tare, dar sa-l ciupesti asa, sa te asculte nu sa se urce in cap.
Un copil trebuie invatat sa fie responsabil si sa asculte!! Mama lor de ghiauri )
Daca eram in locul tau ma enervam grozav Adevarul e ca nu prea ai ce sa-i faci, daca parintii si bunica nu zic nimic.. E vina lor, ca il lasa sa faca ce vrea.. Asa e, tre sa il trimiti in camera lui si sa-i limitezi accesul la TV si calculator..

Hai fugi si la celelalte fete, nu vrem sa punem monopol pe tine.. desi nu ar fi chiar o idee rea
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]