Subiect: ChaLean Extreme
View Single Post
  #478 (permalink)  
Vechi 09 iul 2013, 17:32:15
danyella2008's Avatar
danyella2008 danyella2008 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 27 ian 2011
Locaţie: arad, Romania
Vârsta: 38
Date: 159cm, 55kg
Mesaje: 988
Aprecieri acordate: 1.842
Am fost apreciat(a) de 1.016 ori in 648 mesaje
Implicit Re: ChaLean Extreme

Citat:
Anterior postat de ladyamneth Vezi mesajul

am vazut pozele si sa stii ca se vede ca ai abdomen lucrat Dar cum ziceam, tu ai pornit la drum deja slabuta asa ca se vad rezultatele.

Cat despre celulita, asta vad si eu, s-a redus ff mult. Eu am avut un cocktail din ala nimicitor : Ac o gramada de ani, fumat, lipsa sportului etc. si eram plina plina de celulita. Acum nu mai fumez, nu mai iau Ac de cateva luni dar nu cred ca a schimbat asta prea mult, si de prin februarie fac sport regulat si se vede
Oricum, la mine e altfel situatia, simt ca am facut muschi dar am deasupra straturi-straturi de grasime moale Oare ar trebui sa fac mai mult cardio?

Mult succes in continuare cu BB

Dupa cum ti-am raspuns la poza, inca mai am un strat considerabil de grasime de care sper si eu sa scap
Eu nu aveam celulita, desi mereu am avut retentie de apa in corp, insa din momentul in care am inceput sa iau ac mi-a aparut o gramada ..dar se duce incet incet...
Poate ar trebui sa mai faci pe langa CHLX si ceva cardio...eu nu am facut pt ca nu sunt atrasa de "topaieli"...oricum nu am crezut vreodata ca pot scapa de ceva grasime de pe abdomen doar cu greutati..si uite ca a fost posibil ..insa mai am mult de munca... Daca as fi ambitioasa si cu mancare cum sunt cu sportul ar fi ok ..
Abea astept sa vad ce rezultate o sa am cu BB ..si sper sa duc programul la bun sfarsit
danyella2008, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1644 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1127 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1128 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat