View Single Post
  #4799 (permalink)  
Vechi 12 dec 2011, 16:19:47
eva 9's Avatar
eva 9 eva 9 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 28 feb 2011
Locaţie: -, Romania
Date: 165cm
Mesaje: 2.621
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea IX

Citat:
Anterior postat de dayanna Vezi mesajul

Da Eva, asa e chiar imi place ciocolata si ar fi greu sa imi schimb stilul de viata daca renunt la ea.O sa-mi pun aici zilnic meniul si o sa va rog sa-mi spuneti daca e ok ce fac.Tot citesc dar inca nu sunt foarte sigura pe mine.

Nu ma omor dupa cascaval.Ma bucur ca pot manca ciocolata (cred ca sunt dependenta de ea).Multumesc pentru sfaturi.
dayanna!! fii atenta! ca iti distrugi organismul!
tu la 163 cm si peste 90 de kg sigur ai un metabolism bazal de minim 1600... teoretic nu trebuie sa scazi caloriile sub metabolismul bazal! daca scazi caloriile sub el o sa isi scada si el necesarul zilnic si ai sa ti distrugi toata homeostazia! nu ai sa mai slabesti si ai sa ramai grasa toata viata.. tot ce bagi in gura o sa depuna!
gandeste te daca poti sa mananci toata viata ta 1100 de calorii, zi de zi!
eu nu inteleg dieta hipocalorica! nu poti sa adaptezi o dieta de 1200 calorii pe zi unei femei de 165 cm si 55 kg de 20 de ani ... si aceeasi dieta unei femei de 40 de ani, cu aceeasi inaltime si 90 de kg... !!!! au nevoi diferite!
Dayanna, sper ca nu ma intelegi gresit! insa organismul tau are nevoie de mult mai multa energie (adica calorii) ca sa poata sa "tina in viata" si sa care dupa el 90 de kile! intelegi?
asa ca mergi si mananca ceva acum! cat inca mai e devreme! si daca nu ai mancat cerealele alea, lasa-le pt maine dimineata! fa o friptura, fa ceva legume, salata, supa... niste paste diseara, orez... mananca ca omu! ca d-aia esti om!
Greutatea este incorecta. eva 9, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].