Subiect: Jurnal August
View Single Post
  #48 (permalink)  
Vechi 02 sep 2010, 14:42:21
MCS's Avatar
MCS MCS este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 17 aug 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 48
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 165cm, 58kg
Mesaje: 537
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal August

Citat:
Anterior postat de August Vezi mesajul
Draga mea, TOATE suntem ca tine! Toate facem eforturi, mai mult sau mai putin disperate, sa invatam sa mancam corect. Ne scolarizam reciproc!
Bineee...e usor sa emiti teorii! Eu am niste predici in mine de ma cred si eu. Dar e clar ca tre sa te lovesti de problema si s-o diseci ca s-o intelegi. Ca asa, poti sa-mi spui tu pana-n tinda ca tre sa mananc ovaz cu mei ca e cel mai sanatos. Sau poti sa-mi zici pas cu pas metode ideale de a slabi, ca daca eu nu sunt pregatita, daca eu nu am motivatia necesara, daca eu ma simt binisor in pielea mea si asa, n-o s-o fac niciodata.
Prietena mea spune ca ea oricum nu are cum sa mai faca minuni cu corpul ei, ca nu mai poate arata ca la 20 de ani, ca nu e asa indragostita de ea insasi pentru a face asa eforturi. Orice i-as fi zis, era ferma in parerea ei: "da, fantazez sa fiu si eu slaba cateodata, dar nu-s genul oricum. Cine ma place, ma place si asa". Gresit!!! Cine te place, n-o sa te mai placa! Si daca mai ajungi si sa nu te placi tu, esti pierduta! Asa ca...mobilizarea! Eu imi tot repet o chestie: cand mananc tampenii, fericirea dureaza doar cat mestec si e urmata invariabil de nefericire, cand sunt slaba, senzatia de bine e atat de mare, incat ma impiedica sa mananc, de frica sa n-o pierd! Fixeaza-ti targetul si lasa debusolarea. Capul sus, ca nu e greu decat daca vrem sa fie greu!
That's my girl Asa te vreau!
__________________
Noi nu trebuie sa slabim, noi trebuie sa ne schimbam stilul de viata!
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...tml#post308428

MCS, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.