View Single Post
  #48 (permalink)  
Vechi 17 ian 2011, 15:25:24
Frezya's Avatar
Frezya Frezya este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 20 oct 2009
Locaţie: x, Romania
Dieta: hipocalorica
Date: 167cm, 61kg
Mesaje: 10
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: Dieta cu ciorba de varza, dieta de infometare

buna fetelor!
n-am mai dat pe aici de fff mult timp, timp in care am revenit la proastele obiceiuri alimentare, iar consecintele nu au intarziat sa apara.

Am fost si eu intr-o situatie asemanatoare prietenei Ioanei, adica ajunsesem sa mananc normal, uneori si alimente hipercalorice, dar obiceiul era cel cu alimente sanatoase, in cantitati sanatoase. Chiar ma bucuram k iau proportii, dar norocul n-a tinut la nesfarsit si...dupa 2-3 saptamani, am inceput sa iau in greutate incet dar sigur. Doar ca in cele 2-3 sapatamani, m-am obisnuit iar cu dulciuri si altete, deci, eram din nou de unde plecasem Acum am 61 kg si imi doresc tare mult sa ajung la 56 in 4 luni, deci azi am inceput cu ciorba de varza. Eu sunt de parere k nu tb sa exagerez cu aceasta ciorba si voi face asa:
- dimineata cereale cu ceai (in loc de lapte - stiu, pare ca suna aiurea si va intrebati ce mai e si asta!? Aflati ca sunt f gustoase, mai gustoase decat ciorba de varza, desi mie imi place si asta) + 1/2 mar taiat cubulete si amestecat cu cerealele (ma refer la acele boabe zdrobite, nicidecum la nu stiu ce fulgi sau alte chestii cu adaos de zahar sau fructe) + 1 lingurita de miere + 2 nuci;
- pranz : ciorba de varza + 30g paine neagra
-gustare:un fruct / 1 iaurt/ 200g legume
- cina: ciorba de varza + 30g paine neagra.
Ca miscare 1-1 1/2 ora mesr pe jos. Ar fi bune niste abdomene, dar sunt prea aglomerata si obosita, asa k mai bine nu promit.
Sper sa mearga treaba bine, va voi tine la curent.
Succes tuturor!
Frezya, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1734 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1217 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1218 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat