View Single Post
  #48 (permalink)  
Vechi 25 feb 2011, 14:27:56
lamaitza's Avatar
lamaitza lamaitza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 22 iun 2010
Locaţie: -, Romania
Date: 160cm, 58.2kg
Mesaje: 626
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal Andra D - Doar 5 kg. Si totusi greu.

Citat:
Anterior postat de Andra D Vezi mesajul
Incerc sa nu calc stramb, si nici nu prea mi-e foame, dar sunt foarte demoralizata! Nu mi-a mai venit menstruatia de vreo 3 saptamani!! Am fost la ginecolog si nu a gasit nimic, niciun motiv. A spus ca e de la dieta. Mi-a prescris ceva medicamente. Tratamentul l-am terminat azi si tot nimic. Iar acum am vorbit cu alti medici si voi merge la Endocrinolog, dar din cate am citit acuma pe internet, ca sa imi revina menstruatia, o sa-mi dea ceva care o sa ma ingrase. Toate fetele in situatia asta au pus 4-5 kg. Deci mor de nervi.. Dupa ce m-am chinuit atata sa ma ingras la loc.. dar trebuie sa merg, ca nici asa nu e normal. Dar e frustrant, sunt extrem de nervoasa..
o situatie asemanatoare am avut si eu, eu de cand am inceput dieta in septembrie si pana in decembrie nu am avut menstruatie, am fost la ginecolog si mi-a spus ca nu am nimic, ca nu ar fi de la dieta ar fii de la stres si nush ce din cauza mediului...mi-a dat sa iau 10 zile duphaston si dupa ce le-am terminat la 3-4 zile mi-a venit, deci decembrie si ianuarie am avut o tenta de menstruatie, acum insa am ceva simptome dar nu vrea sa vina...Si nu iti fa griji, daca iti da duphaston nu te ingrasi, mie imi facea pofta de mancare, insa asta o poti controla...sper ca ti-am putut fi de ajutor
__________________
Jurnal Lamaitza -http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...tml#post534806
lamaitza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1737 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 704 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]