View Single Post
  #48 (permalink)  
Vechi 31 iul 2011, 09:19:26
anamariaff's Avatar
anamariaff anamariaff este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 21 oct 2010
Locaţie: Vulcan, Romania
Vârsta: 38
Date: 159cm, 60kg
Mesaje: 110
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Grupul SLABUTE FRUMOASE SI SANATOASE - Concursul Slabute la Toamna, 2011

Citat:
Anterior postat de Ayla Vezi mesajul
Ana nu lasa faptul ca ti-ai facut o pofta sa te afecteze negativ din contra intotdeauna incearca sa te concentrezi la partea pozitiva ai luat cu masura 50de grame in calorii nici nu e mult. Concentreaza-te la faptul ca intr-un moment de slabiciune nu ai dat iama si-ai mancat tot ci ti-ai facut o pofta cu masura. Ceea ce e foarte sanatos. Ascultam o prezentare a unui american care a scris o carte de slabit si spunea ca atitudinea cea mai buna cand cineva iti ofera ceva de mancare atunci cand tii dieta e sa spui "multumesc arata foarte imbietor dar ma simt plina" pe locul doi e sa gusti si sa te bucuri de acea mica pofta sa gusti dar cu satisfactie pe trei sa nu iei dar sa lasi acel lucru sa te obsedeze si sa te gandesti mult timp la el (de acea atitudinea 2 e mai buna decat asta) iar 4 si cea mai rea e sa gusti si apoi sa-ti faci sange rau. De cand am auzit asta mi-am schimbat atitudinea fata de aceste mici "pacate". Adevarul e ca gandurile negative sunt pentru mine la baza mancatului gresit. Am o relatie foarte nesanatoasa cu mancarea.. 10 ani de bulimie au dus la asta. Nu stiu cum e pentru voi dar pt mine intotdeauna provocarea nu a fost dieta sau efortul fizic ci intotdeauna cum gandesc despre mancare si despre cura. Trebuie sa fi determinata si stricta desigur dar si relaxata si ingaduitoare cu tine. Pana la urma secretul sa tinem o cura pe termen lung e sa nu o transformam intr-o tortura

lapte de soia am gasit la mega image si in general la supermarketurile mari au un intreg stand de produse dietetice prin care poti sa te uiti. Cu privire la diversitate te sfatuiesc sa te gandestila ce mancaruri iti plac cel mai mult si sa modifici retetele sa fie dietetice(sfatul asta e de la un fost concurent de la The Biggest Looser). De exemplu mie intotdeauna mi-a placut ciocolata calda si acum am gasit de la Sly dietetica cu indulcitori si lapte degresat sau mi-a mai placut branza cu rosii acum am inlocuit branza grasa cu branza 0% de la angst care e chiar buna. Mi-au mai placut salatele mixte cu dressing dar acum am renuntat la porumb si pun rosii ton salata castraveti putina pastrama de pui si asa mai departe iar dressingul nu mai e cu maioneza ci il fac eu cu iaurt degresat. Mai nou m-am indragostit de supa de dovlecei fara nici un pic de ulei ca pe caldurile astea e chiar foarte buna. Fa combinatii si nu lasa dieta sa te plictiseasca.

Nu lasa oamenii din jurul tau sa te afecteze. Ai dreptate sa vi aici si sa cauti suport pentru ca sincer cine nu trece prin asta nu stie cum e (si nu ar trebui sa-si dea cu parerea). Am si eu problema asta cu prietenul meu care imi spune ca arat foarte bine si nu intelege de ce ma"cramponez" atat de slabit. Eu una cred ca il lasa vederea xD Ma rog.. stiu ca vrea sa fie dragut dar nu de asta am eu nevoie acum. Am nevoie sa vorbesc cu si sa citesc despre oameni care iau problemele de greutate la fel de serios ca si mine. Slabute

hai ca m-a chinuit talentul aici xD Ma opresc cu lectiile de viata si va doresc un weekend minunat

Pup
Uneori simt pur si simplu ca nu sunt suficient de puternica si port un imens razboi interior cu mine insami. Adica in viata am reusit tot timpul si acum nu sunt in stare sa tin un anumit regim de viata si un program strict. Si nedeterminarea asta a mea ma enerveaza si mai mult, ma face sa ma autocenzurez tot timpul.
Iar faptul ca nu am cu cine alerga ma opreste s/o fac. Stiu, e o tampenie, ca as putea face asta singura, dar inca nu am primit sutul necesar ca sa fac asta si oricum numai eu mi/l pot da. M/am hotarat sa scriu mai des aici, sa ma consult cu voi, ca altfel nu o voi scoate la capat cu mine.
Partea buna este ca ieri mi/am luat o rochie cu o marime mai mica... E de un crem foarte frumos si curge pe trup intr-un mare fel, deci imi subliniaza absolut toate defectele. Intentionat am luat/o, ptr ca imi evidentiaza problemele si e musai sa scap de ele, daca vreau s/o port.
__________________


http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...rnal-9476.html
Încercarea de a găsi iubire în afara ta eşuează mereu, pentru că nu poţi primi de la altul ceva ce tu nu ţi-ai dat ţie însuţi. Când te privezi de iubire, îi atragi în viaţa ta pe alţii care fac acelaşi lucru. Experienţa iubirii necondiţionate începe în inima ta, nu în inima altcuiva!



Răspuns cu citat