View Single Post
  #4800 (permalink)  
Vechi 14 mar 2012, 14:45:19
cristinicca's Avatar
cristinicca cristinicca este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 15 feb 2012
Locaţie: satu mare, Romania
Vârsta: 38
Dieta: personalizata
Date: 167cm, 65kg
Mesaje: 55
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 70-80 kg (II)

Citat:
Anterior postat de Animis23 Vezi mesajul
Stiu ca e foarte greu sa ne multumim cu propriile rezultate, si eu sufar. Luni am avut si eu tot 500 g pe minus, si nu am fost multumita. DAR logic si sanatos, e FOARTE BINE! Deci fruntea sus si poate saptamana viitoare e mai mult si suntem si mai bucuroase, nu? Felicitari!



Cum sa rad de tine? Slim in 6 e un program de sport pe care l-am luat de pe net. In 6 saptamani faci 3 filmulete diferite(primul, mai scurt, o saptamana, al doilea, mai lung, 2 saptamani, si al 3-lea, de o ora, 3 saptamani) Sunt in ultima saptamana. Am descoperit ca desi programele astea devin un pic plictisitoare, te obliga(cel putin pentru mine functioneaza) sa te tii zilnic de program si sa iti faci sportul.
Bun deci cu slabitul e ok m-am lamurit.Mersi si de repriza slim poate o incerc si eu da-mi un link sau zi-mi cum sa caut concret si cat ai slabit in cele 5 saptamani te rog.
cristinicca, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1615 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1098 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]