Subiect: 9 months to go!
View Single Post
  #482 (permalink)  
Vechi 03 feb 2012, 10:36:49
souvenir1976's Avatar
souvenir1976 souvenir1976 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 09 apr 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 48
Dieta: Montignac
Date: 154cm, 56.5kg
Mesaje: 40
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: 9 months to go!

Citat:
Anterior postat de StefaniaXtr Vezi mesajul
Ma uitam ca azi au stat fetele de vorba, pe cand eu am stat sa pierd vremea pe la serviciu.
Am ajuns in ultima vreme sa merg dimineata la lucru, nu mai apuc sa deschid nici mes, nici forum, incep sa-mi instruiesc "ucenica", ajung acasa, "indraznesc" sa mai ighit si eu cate ceva si apoi adorm de pe la ora 16:00 pana pe la ora 19:00, ma mai invart putin prin casa si "descopar" ca fetele mele (gravidutele) au stat frumos la povesti.

Imi palce ce ati mai povestit voi pe aici, ma inspira, mai ales Sophy, cu ambitia de a face curat.
Si eu abia astept sa intru in concediu sa ma ocup putin de casa inainte de a pleca la Bucuresti la parintii mei, unde, degeaba ma laud eu ca voi sta, ca nu sunt genul, sigur voi gasi ceva de lucru, iar daca nu gasesc eu, face mama cumva sa se planga si eu, ca o fata buna ce sunt, o sa-i sar in ajutor (ca e mama).

In ultima vreme al meu sot a inceput sa dea dovada de "crize" mai rau ca mine. Pe cat sunt eu de calma si de linistita, pe atat este el de stresat si stresant.

Abia astept sa vad ce imi va spune medicul pe data de 13 februarie, cand am urmatorul control.

Azi, pentru ca a fost frig m-am imbracat mai gors, al meu bebel a fost tare agitat, iar cand am ajuns acasa am avut parte de o "mare" surpriza: un prieten de-al sotului, care de vre-o 2 - 3 saptamani tot vine pe la noi dimineata si pleaca seara, iar somnul meu de dupa amiaza n-a fost somn (au vorbit non stop).

M-am saturat de vizite.

Dupa ce voi naste SIGUR nu voi accepat vizite pana la botez (sa ma linistesc).

Va pup si sa-mi iertati intruziunea si incoerenta, dar simteam si eu nevoia sa mai povestesc cate ceva din minunata experieta a gravideniei
.

Fa-i vant cu delicatete sau spune-i sotului tau ca ar fi cazul sa mai stea prietenul pe la casa lui ... Tu ai nevoie de liniste, nu de altii pe cap...
souvenir1976, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1356 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 839 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat