Subiect: 9 months to go!
View Single Post
  #483 (permalink)  
Vechi 03 feb 2012, 10:41:04
souvenir1976's Avatar
souvenir1976 souvenir1976 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 09 apr 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 48
Dieta: Montignac
Date: 154cm, 56.5kg
Mesaje: 40
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: 9 months to go!

Citat:
Anterior postat de iki Vezi mesajul
Neata !
Bun venit noilor mamici sau viitoare mamici. Eliff mai ai o pereche de pumni stransi pt noroc.
Nico bafta multa la o nastere usoara si la un bebe de nota 10
Sophia tare as vrea si eu cand am chef de sex sa imi treaca facand curatenie. In ultima vreme oricum nu mai am chef de niciuna din astea doua.
Lisha ma bucur ca ai fetita. Si eu imi doresc fetita, dar toata lumea imi zice ca dupa felul cum evolueaza sarcina mea o sa am baiat. Eu le spun ca exista si exceptii. Iti doresc sarcina usoara in continuare pana la termen.
Eu am dormit tare prost si putin azi noapte si azi de dimi m-a lasat si masina de la frig. Am avut un imbold de a ramane acasa ziua de azi, dar pana la urma m-am mobilizat si am plecat pe jos. Mai bine ramaneam acasa. Cand am ajuns la servici am aflat ca azi se vor micsora salariile cu 38%. Nu stiu ce sa fac;as vorbi cu seful sa ii cer sa ma crute, ca nu mai am decat 20 de zile si intru in concediu. Dar mi-e cam rusine si mila de colegii mei, ma simt ca o tradatoare E o atmosfera cam incarcata la servici. Cred ca dupa ce voi intra in concediu va fi mai bine. Ma gandesc ca e posibil sa vad situatia mai neagra decat e si datorita faptului ca ii vad pe toti posomorati.
Trebuie sa vad partea plina a paharului, care pana la urma e cea mai importanta. Suntem sanatoasi si am o sarcina usoara.
Sa aveti un week-end placut si inevitabil plin de zapada
Va
Nasoala faza cu salariul... Dar nu poti sa intri in prenatal deja?
souvenir1976, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1356 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 839 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat