View Single Post
  #4837 (permalink)  
Vechi 12 feb 2013, 15:21:15
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: Jurnalul studentei ocupate(sau nu) - Animis23

Citat:
Anterior postat de Animis23 Vezi mesajul
Hello fetelor!

Da, am ajuns acasa, sunt bine, dar foarte obosita.

Am avut niste peripetii pentru ca vineri dimineata m-am trezit la 7:30 si la 7:45 pleca autorcarul.

Dar l-am prins, pentru ca mie imi place sa am lucrurile pregatite de cu o seara inainte. Am sunat URGENT dupa un taxi si am ajuns la tzanc. Dar am avut ceva emotii.

M-am reintors la munca acum. Sunt un pic balonata, ca am mancat dezorganizat pe drum - numai fructe, apa, si sandvisuri. Dar nimic grav, zic eu.

Surpriza a fost surpriza pana cand s-a scapat sora-mea Dar a rezistat 2 saptamani, ceea ce pentru ea e mult!!! I-a zis mamei cand plecam din Bucuresti ca vine sa ma ia de la Andrei apoi a dat-o intoarsa. Mama ar fi crezut ca a inteles gresit daca nu ar fi intrebat-o TOATA LUMEA daca vine copilul acasa de ziua ei. Asa ca a inceput sa i se para normala ideea.

Tati in schimb a fost foarte surprins, ca el nu stia ce a vorbit mama la telefon cu sora-mea, si a fost foarte simpatica privirea lui cand m-a vazut.

I-am dat si tigara electronica, a inceput sa o foloseasca, am gasit si magazin in Braila cu de toate, in caz ca i se strica ceva si trebuie inlocuit, sunt foarte multumita. Am vazut si primele poze cu bebelul surorii mele care a trecut de perioada critica in care nu se mai dezvolta sarcina. Ii bate inimioara, are cap si muguri de manute si picioare si sper sa dea Domnul sa aiba sanatate si sa se nasca!

La munca, toate bune si frumoase. Am tras un pic tare azi ca sa imi reintru in ritm, dar acum sunt ok. Astept vesti legate de interviul pentru postul ala....cine stie?

Raluuuuu, joi ne vedem la teatru! Cred ca ma duc si maine, e o piesa cu intrare libera. De sala nu am nici timp, nici chef. Frigiderul e cam gol, deci cred ca merg sa fac o cumparatura azi, am reusit sa ajung devreme la munca.

In rest, ma voi cantari vineri sau sambata, dar cred ca stagnez pe langa ticker.

Va pup cu drag pe toate!
Esti toata numai o peripetie, eu il pierdeam fara doar si poate...
Asa ma bucur ca bebele sorelei creste si e santos... vai...
Scumpo de la ce ora mergem?
Si bine ai reveniiit!
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]