View Single Post
  #486 (permalink)  
Vechi 23 iun 2011, 07:52:45
Alynuta's Avatar
Alynuta Alynuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 mar 2010
Locaţie: Medias, Romania
Vârsta: 53
Dieta: personalizata tinand cont de anumite principii monti
Date: 159cm, 52kg
Mesaje: 12.655
Aprecieri acordate: 3.079
Am fost apreciat(a) de 3.825 ori in 1.882 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 09

Citat:
Anterior postat de kika9 Vezi mesajul
Ciao Alynuta , eu una sunt cam tot asa, insa am devenit in timp odata plecata de acasa acum 6 ani, incet incet te obisnuiesti in felul asta, aici avem numai un cuplu cu care ne vizitam si mai rar decat inainte de cand a nascut si ma ia groaza cand ma gandesc ca mergand in august acasa, imi voi dori din secunda doi sa plecam inapoi, insa mai stiu ca si cand ne vom intoarce voi avea nevoie de 2 saptamani macar sa imi treaca durerea ca suntem din nou aici... ciudat nu?
Insa nu mai am rabdare, asa cum spui si tu, sa ascult poate texte de umplutura numai de dragul conversatiei , in ultimul timp cautam companie calitativa, insa trebuie sa recunosc ca in felul asta vom ramane singurei ... fara nimeni sa ne treaca pragul ... naspa si cu naspa si fara ideea este ca trebuie facute compromisuri, nu e usor insa traim in soietatea in care traim si jucam un pic si asa...
Mama spune ca odata cu bebicul nu imi va mai trebui nimeni si nimic... nu stiu ce sa zic acum..
Eu nu am fost asa dupa ce am nascut,imi placeau intalnirile sa vezi ce caram copilul dupa noi in patura,noaptea, sau il duceam la mama si noi ne perindam prin cluburi,baruri.Ne culcam tarziu si a doua zi mergeam la servici. Apoi ne vizitam acasa cand la unul cand la altul. La mine cand veneau uitau sa mai plece,eram obosita si nici nu le pasa, se facea dimineata si abia atunci plecau. Eu nu ma puteam odihni,dormeam 2-3 ore si toata ziua eram franta. Asta este,am ajuns sa caut linistea, imi plac intalnirile si acum ,dar mai scurte.


Ce imi aud ochii mei????
Hai ca nu sunt asa rea pana la urma, insa mai Aly mai.... 10 bombo?
Pai ce facem noi aici? Cadem din lac in put? Cand nu e mama cu praji este baiatul cu bomboana
Nu stiu nr lui Fulga sa trimita vaca dupa tine, insa nu scapi tu asa usor... stai asa....


Gandeste-te bine data viitoare vin si iti pun bombe in casuta... ai sa vezi ....
Pupici draguta si fara tentatii, ne-am inteles?

Ce draguta esti , m-ai facut sa rad, ai dreptate ,uite acum ma gandesc ,nu e mama cu prajiturile ,a trebuit sa gasesc eu ceva.Dar de ieri promit ca nu mai gafez, chiar vreau rezultate, ma simt si mai bine cum pap ,fata de colegele mele ,care toata ziua se plang de dureri de stomac, stari de rau.
__________________
Alynuta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1501 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 984 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 985 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]