View Single Post
  #487 (permalink)  
Vechi 23 feb 2012, 15:11:38
andrylici's Avatar
andrylici andrylici este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 sep 2011
Locaţie: Buzau, Romania
Vârsta: 40
Dieta: low-carb
Date: 178cm, 85.9kg
Mesaje: 454
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 90-100 kg, partea I

Citat:
Anterior postat de rapsodie Vezi mesajul
Asta asa e cu "dupa razboi ,multi viteji s-arata"
Paaaaai,sportul il incep de luni (3 zile pe saptamana zumba \:d/).Ca si meniu Ma gandeam la un fel de hipocalorica ,daaaar sa contina mai mult lactate si carnita. :d Ahhhh,si vreau (incerc) sa mananc la ore fixe ,pus ca seara ma abtin (cu greu ce-i drept de la 19) sa nu mai mananc nimicut .
Siii (avand probleme cu tranzitul) dimineata si seara sa beau cate un pahar de apa cu o lingurita de miere
Merge,merge?
Sportul e super ok. Ai grija cu lactatele (mai ales laptele dulce si cele degresate deoarece contin mai multi carbohidrati). Axeaza-te pe iaurt si branza (cu cat e mai grasa cu atat contine mai putini carbohidrati-nu fugi de grasimi dar nici sa te umpli de sunca de porc nu-i bine ). Ca sursa de proteina mai bine alegi carnea si ouale ca sunt CELE MAI BUNE. "Nemancatul" dupa ora 19 e un mit frumos invelit in poleiala. Daca tu te culci la ora 12 are sa-ti fie o foameeeeeee de ai sa-ti doresti sa inghiti si frigiderul. Cina sau gustarea nr. 3 e bine sa o ai cu aprox. 2-3 ore inainte de culcare (ai grija sa nu fie fructe). Eu mananc la 19:30 sau 20 pt ca pe la 22 fac sportul si nu mai am cand sa pap. Si asa mie nu-mi mai este foame dupa sport. Ma culc pe la 1.
Tranzitul se regleaza cu ceaiuri de plante, tarate de ovaz sau de grau, seminte de in (bune si pt uleiurile esentiale omega3 pe care le contine) si apa 2l/zi cel putin. Miere este plina de carbohidrati si nu ajuta mult la slabire din pacate ci la secretia de insulina, respectiv depozitarea de grasime.
Mult succes!
__________________
Jurnal Andrylici
andrylici, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2500 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1983 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1596 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]