Subiect: Sexul si varsta
View Single Post
  #49 (permalink)  
Vechi 15 mar 2010, 23:31:14
ianna's Avatar
ianna ianna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: IL, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 42
Dieta: sanatoasa verde si cu gratare
Date: 170cm, 64kg
Mesaje: 4.305
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Sexul si varsta

Citat:
Anterior postat de riky Vezi mesajul
cam da....ei eu multumesc celor care m-au lamurit cu anumite "chestiuni"...curiozitatea deh, ce sa-i faci...si in legatura cu subiectul...am observat ca multe din colege/prietenele mele inca nu reusesc sa poarte o discutie despre sex si viata lor sexuala cu mamele...ceea ce mi se pare cam aiurea...sau poate doar am avut eu noroc de o mama deschisa ,..tocmai ieri o prietena era stresata ca nu i-a venit menstra de o luna si ca sa nu afle mama...ezita sa spuna " mama, sunt mare si iau sigura decizii...uite ce am facut, cutare si x." e mai simplu dupa parerea mea deact sa minti in legatura cu viata ta....eu n-as ezita sa vb cu mama cand o fi sa fie....e singurapersoana care poate sa te ajute cu adevarat cand ai probleme...sau poate gresesc?

e foarte bine si multe laude mamicii tale ca a reusit sa stabileasca o relatie deschisa cu tine... dar sunt cazuri in care parintii sunt f drastici...nu stiu daca voua v-am povestit sau in grupul meu de amici pe aici cand tatal unei prietene si vecine de bloc a prins-o DE MANA doar cu un baiat...si de la parter pana la 10 (unde stateau) a batut-o de a manjit peretii liftului de sange (serios!)...Acu d-zeu sa-l ierte pe respectivul, ca a murit, dar daca aveam parte de asa parinti ...nici eu nu le-as fi zis cand am inceput viata sexuala.....
__________________
rog in profil sa mentionati dieta pe care o tineti -Succes si la un cantar cat mai zgarcit
jurnal Dupa fapta si rasplata
Alimentatia cu prea putine calorii - Slabute.ro
Sfaturi, de prin forum, adunate
Dieta si alaptarea
ianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat