View Single Post
  #49 (permalink)  
Vechi 27 iul 2010, 20:11:51
Sand's Avatar
Sand Sand este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 mar 2010
Locaţie: Orange County, CA, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 54
Dieta: de tip mediteraneana + sport
Date: 173cm, 79kg
Mesaje: 3.059
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 10 mesaje
Implicit Re: Ce va motiveaza anul asta la slabit?

Ce va motiveaza anul asta la slabit?

Trebuie sa ma duc in Ro pe la finalul lui mai si musai, musai sa arat normal/omeneste pana atunci. Nu ca nu as arata omeneste si acum, ca nu arat neomeneste...dar ultima data cand am fost in tara avem cu vreo 15 Kg. mai putin. Rudele ca rudele ca ar comenta despre silueta...putin imi pasa. Ce m-ar irita insa ar fi ca ar comenta vecinii, fostele colege de birou (pe care as vrea sa le vizitez), amicele, ce sa mai ...tot poporul s-ar mira si ar tine-o numai in mirari la nesfarsit. Nu pot sa zic ca viata imi graviteaza in jurul greutatii dar cand ii vezi pe toti cum se mira...incepi sa te oftici/deprimi. Si nu s-ar abtine, ar comenta tata intr-o veselie...mai ales ca inainte eram data de exemplu ce silueata in mare forma aveam ("Asa da!). Acum as fi "Asa nu!".

Asa ca vreau sa evit situatia in cauza si sa pun mana sa slabesc macar vreo 10 Kg. pana la finalul lui mai, la anul adica. Chestie absolut posibila daca stau sa ma gandesc logic. Una e sa-mi zica oamenii ceva de genul "Ah, te-ai mai implinit un pic" si alta... "Oooh, ce te-ai ingrasat!!!".

Asta este motivatia, e si personala dar e si un motiv in plus ca sa evit discutiile la nesfarsit, atat de personale si intime pe subiectul silueta, discutii care in Ro. ar tine pana la calendrele grecesti, nu mai are lumea domle' subiect de conversatie, hm ...
Răspuns cu citat