View Single Post
  #4907 (permalink)  
Vechi 02 nov 2011, 18:41:15
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Raportez in sfarsit 20 min TJ:X In sfarsit!Am mancat aiurea azi, am mancat ciocolata si dupa ce am mancat mi-au venit nervii pe mine, m-am certat si mi-am facut morala si m-am trimis la sport.Jur ca nu am putut face mai mult, sunt rupta, ma simt rau, ma ustura in piept, tusescMi-am pierdut conditia fizica si am castigat-o pe cea de fumator Dar e un inceput.Daca mi-am miscat fundul la TJ nu mai dau gresStiu sigur!Astaseara iau trningul la mine, maine dimi cand ies din tura, ma duc la sala, macar 20 min de banda si inca 20 de ceva, vin acasa, dorm si mai bagg un pic de Tj macar 20.Trebuie sa reiau conditia fizica, trebuie sa rezist 120 de min de sport iar Stiu ca nu e mare reusita cea de azi dar eu ma simt foarte bine si fericita.
Am fost toata ziua adormita,m-am odihnit, de la 5 jum la 6 m-am vazut cu iubi ca a ajuns acasa de la serviciu, am venit acasa si l-am sunat sa ii spun ca fac sport, ca asa mi-a venit pe chelie, ca am chef de TJ si ca facCand ajung la serviciu incerc sa fac si un meniu desi ma ingrozesc de cum o sa arateAcum merg la dus, fac un pic de ordine pe aici, fac ceaiul pentru la noapte si o tulesc!Maine si poimaine sunt libera!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]