Subiect: Rina 90" s
View Single Post
  #491 (permalink)  
Vechi 17 iun 2010, 18:20:43
RaluRalu's Avatar
RaluRalu RaluRalu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 14 iun 2010
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 44
Date: 164cm, 61.3kg
Mesaje: 3.563
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Rina 90" s

Citat:
Anterior postat de irinaraul Vezi mesajul
Buna RaluRalu! Maine sunt la a 4-a zi de dieta,sper sa treaca cu bine,pana acum a fost ok parca putin cam foame in seara asta dar e bine....oare daca mananc cate un fibrobar la cateva zile e ok?parca imi trece si foamea si pofta de dulce.Am observat ca am pornit de la aprox. aceasi greutate,mai scrie-mi te rog ce mai mananci intr-o zi.de ex in ziua a 2-a sunt total nedumerita.Multumesc! Tuturor,cat mai multe kg pierdute!va pup.
Buna, Irina

Ma bucur ca ai trecut cu bine de primele zile de dieta Eu personal nu as papa fibrobar Si eu ma confrunt cu neplaceri in intervalul orar 18-23. Incerc insa sa trec peste cu apa ( multa apa... beau cam 3 l pe zi plus ceai pentru slabit vreo jumatate de litru)... De fapt nu imi este foame dar imi este pofta ( sunt o pofticioasa ). Rar mi s-a intamplat sa mananc de foame. De cele mai multe ori de pofta Ca sa treaca seara mai repede fac si sport tot seara. Nu stiu daca este bine dar in timpul zilei nu prea am timp si e si foarte cald.
Ieri, cand am avut zi de amidonuri, am papat orez fiert cu legume inabusite ( morcovi, in special). Ai citit cartea despre Rina's 90?! Acolo sunt destule exemple de meniuri pentru fiecare zi in parte. O sa mai postez si eu, din cand in cand, ce am papat. Sper sa-ti fie de folos.
Te dulce si te cu drag.
Slabire usoara si la cat mai multe kg in minus! Sper sa ne mai " auzim".
P.S.: Pentru cartea despre Rina's 90 poti sa accesezi link-ul( sper sa functioneze): Biblioteca "Slabute.ro"
RaluRalu, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
RaluRalu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2060 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1543 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1027 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]