View Single Post
  #491 (permalink)  
Vechi 15 oct 2011, 08:43:37
adrianapop78's Avatar
adrianapop78 adrianapop78 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 01 sep 2011
Locaţie: Satu Mare, Romania
Vârsta: 45
Dieta: Rina 90
Date: 165cm, 68kg
Mesaje: 127
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Iuanutza-cum sa scapam de prietenii/conjuncturile care "ne vor binele" in dieta de slabit

am citit si alte pagini din jurnal si vreau sa iti spun ce am simtit si eu vineri la servici,Oricum eu acum arat mult mai bine si pe zi ce trece parca ma schimb si ceea ce vad in oglinda ma incanta.Am observat ca colegele mele se uita la mine cu o oarecare invidie.Dar si eu cand am vazut o pe una cum mananca un sandwici am crezut ca mor ma gandeam in gandul meu ca oare eu de ce nu pot sa mananc unul cu pofta si sa stii ca am fost un pic invidioasa.La cafea am renuntat de o saptamana si ma simt poate mult mai bine beau ceai imi duc de acasa.Cand vad ca toata lumea e la cafea si eu la ceai nu prea imi convine dar asta e.De cand am inceput dieta si eu mi am pus intrebari de genul
Eu de ce sa nu mananc de toate?
Ce rost are ca oricum arat bine/
etc.dar totusi m am adaptat cat de cat la dieta.De exemplu maine vine mama cu jumeri care sunt preferatele mele.Ce sa fac? sa mananc sa tin o zi de proteine ca eu mor daca nu mananc sau poate nu imi va mai trebui.Nu stiu voi vedea maine.
adrianapop78, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1594 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1077 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]