Subiect: Jurnal Geanynna
View Single Post
  #491 (permalink)  
Vechi 17 oct 2011, 13:20:32
Geanynna's Avatar
Geanynna Geanynna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 25 mai 2011
Locaţie: Oradea, Romania
Vârsta: 35
Dieta: personalizata
Date: 166cm, 61kg
Mesaje: 2.383
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal Geanynna

Citat:
Anterior postat de Polux Vezi mesajul
Multumesc de primire!
Sa iti spun cateva cuvinte despre mine, sper sa nu plictisesc:
am 28 de ani, iar problema slabitului dateaza de mult la mine: pana la 14 ani am fost grasuta, apoi am ajuns la o greutate f. buna pana la 15 - 16 ani cand am dat-o pe partea cealalta si am suferit de anorexie (am fost internata, am avut mai multe probleme). Mi-am revenit apoi, pentru ca am o familie minunata, dar am ramas cu mai multe sechele (si fizice si psihice)
Pe la 20 si ceva de ani am cochetat cu modelingul si apoi iar au inceput nebunelile, depresii pentru nu prea ma puteam mentine la 47 - 48 kg decat cu mare efort.
Slava Domnului, acum incerc sa imi pastrez un stil de viata cat mai sanatos, sa fac sport (am facut tot timpul si imi place) si Slabute m-a ajutat mult in acest sens.
Vreau sa revin la greutatea pe care am avut-o inainte de nunta (intre 51 si 52 kg) si tot variez in greutate. Eu mai am problema mancatului mult in weekend, cand sunt la mama acasa sau la socri.
Oricum, ma axez mai mult pe scaderea in cm, am aripioare si pe alea incerc sa le dau jos cu sport si stil de viata sanatos. Apoi urmeaza tonifierea.
Am scris o gramada, cica cateva cuvinte

Te pup!
Nici nu ai scris mult.
Imi pare rau sa aud ca ai avut probleme de sanatate.
Bine, ca acum esti bine sanatoasa.
Ai sa vezi ca Slabute, te va ajuta si iti va da motivatia necesara pt a ajunge la forma pe care o doresti E o comunitate suuuper

Si eu de cand ma stiu, am fost o persoana nu tocmai slaba. Acum nu pot sa spun ca sunt sau am fost grasa, nu. Dar, tot timpul au existat acele kg in plus
Iar de cand cunosc slabutele, incerc sa imi schimb zilnic stilul de a manca si de a face miscare.

Impreuna vom reusi toate!
__________________
Daca Vrei, Poti !
Jurnalul meu Geanynna
Geanynna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2037 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1520 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]